Biroja ēkā pie Rīgas Cirka sabojājas ārdurvju slēdzene - ēku apsēž bezpajumtnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas cirks izkārtne.
Rīgas cirks izkārtne. Foto: Paula Čurkste/LETA

Biroju ēkā Rīgas centrā – Merķeļa ielā 6 – patvērumu raduši neskaitāmi bezpajumtnieki. Ik dienu, ierodoties darbā, dažādu nozaru speciālisti ēkas kāpņutelpā iesaistās cīniņā ar nelūgtajiem viesiem - vēsta LNT raidījums Degpunktā.

Viena no īrniecēm vārdā Simona stāsta, ka policija nespēj piedāvāt ilgtermiņa risinājumu. Policija atbrauc un izmet bezpajumtniekus no ēkas, taču pēc brīža viņi atkal ver vaļā nama durvis un meklē guļvietu.

Vienā no reizēm pāris stundas pēc policijas ekipāžas aizbraukšanas kāpņutelpā atkal bija iekārtojies kārtējais bezpajumtnieks. Toreiz viņu padzina Simonas draugs.

Bezpajumtnieku grādīgo dzērienu tukšošana kāpņu telpā ne tikai atbaida klientus, bet arī apdraud pašu darbinieku drošību. Simonai nācies sastapties arī ar pāris agresīvi noskaņotām sievietēm.

Nekārtības sākušās pavasarī – kopš brīža, kad kāds sabojājis durvju kodu slēdzeni. Mājas iemītnieki vēlas vien to, lai mājas apsaimniekotājs beidzot sāktu problēmu risināt.

Atbildīgā iestāde "Latvijas Namsaimnieks" atzina, ka problēmu cenšas risināt, taču pasūtītās jaunās durvis jau trīs mēnešus kaut kur aizkavējušās. Tikmēr ēkas pārvaldnieks lūdz iedzīvotāju pacietību, kā arī pie rokas vienmēr turēt mobilo telefonu un pašvaldības policijas tālruņa numuru - stāsta raidījums Degpunktā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu