Smieklīgākā dāvana, ko savulaik princese Diāna pasniegusi princim Harijam

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Princese Diāna ar bērniem
Princese Diāna ar bērniem Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Princese Diāna bija slavena ne tikai kā aktīva labdarības atbalstītāja un stila ikona, bet arī ar savu humora izjūtu. Lai gan princim Čārlzam sievas izgājieni bija vairāk vai mazāk vienaldzīgi, abu dēliem - princim Viljamam un princim Harijam - mammas jociņi tīri labi gāja pie sirds.

Bijušais karaliskajai ģimenei piederīgais Pols Barels izdevumam Marie Claire pastāstījis par kādu pārsteigumu, kuru savulaik Velsas princese sagatavojusi princim Harijam. Vienā no Ziemassvētku vakariem Velsas princese dāvanu zeķē, kas paredzēta dāvanām un saldumiem, ielikusi ko ļoti neparastu - suņa “čupu ar izkārnījumiem” (princesei diezgan neraksturīgi, vai ne?). Protams, ne jau īstu, - butaforiju! 

Pēc Barela vārdiem, Viņa Karaliskā Augstība bijis sajūsmā un plānojis šo joku izspēlēt ar savu vecmāmiņu, karalieni Elizabeti II. Vai viņam tas izdevies, gan nav zināms.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Kā stāsta Barels, Diāna dievinājusi pārsteigt savus dēlus: “Viņa varēja stundām izvēlēties dažādus niekus, ko likt kā pārsteigumu Ziemassvētku zeķēs.”

» Desiņa, Lellīte, Mammuks. Karaliskās ģimenes iesaukas

Interesanti, ka Twitter ir atrodama ziņa par to, kā hercogiene Megana, ejot pastaigā ar savu suni, pati savāc visu, ko suns aiz sevis atstājis. Par to paziņojusi žurnāliste Liza Petrillo. Šaubas tikai rada jautājums, vai tā tiešām ir Megana? Pastaigājoties pa Kensingtonu, žurnāliste nofotogrāfējusi jaunu sievieti ar suni, turklāt viņa esot bijusi pārsteidzoši līdzīga prinča Harija sievai. “Tas bija dīvaini - redzēt Meganai līdzīgu meiteni. Vēl jo vairāk tāpēc, ka viņa pastaigājās gar Saseksas hercogu rezidenci, kur viņi abi dzīvo,” žurnāliste raksta. Šķiet, ka pašai Petrillo tomēr ir šaubas par to, ko viņa patiesībā redzējusi.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Fotogalerija: Velsas princese Diāna 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu