Makgregors izsmej Meivezeru: Ko tev blakus dara tas mazais izdzimtenis? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bijušais UFC čempions īrs Konors Makgregors publiski izsmējis leģendāro bokseri Floidu Meivezeru.

Kā zināms, Meivezers pirmdien paziņoja, ka viņš šā gada nogalē 31. decembrī aizvadīs cīņu Japānas pilsētā Saitamā. Bijušajam pasaules čempionam boksā pretī stāsies 20 gadus vecais kikbokseris Tenšins Nasukava no Japānas. Makgregors pasmējies par vienu no bildēm, kurā bokseris redzams spilgtā tērpā, un izsmējis viņa nākamo pretinieku.

"Floid, tas ir sporta kostīms vai domāts iešanai saunā? Ha-ha! Kāda velna pēc? Tokijā ir karsti vai kas par lietu? Klimata izmaiņas nav joka lieta - ha-ha!" - savā Instagram kontā raksta Makgregors.

Kolorītais īrs veltīja arī daudz skarbākus vārdus: "Velns parāvis, kas te notiek? Ko tev blakus dara tas mazais izdzimtenis? Tie ir prātam neaptverami mēsli. (..) Floid, tu esi maziņš un stulbs mērglis. Goda vārds, ej vienreiz..."

Meivezers ar Makgregoru tikušies arī boksa ringā, kad pagājušajā vasarā ar tehnisko nokautu 10. raundā uzvaru izcīnīja pirmais.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu