Jāņa Porziņģa amerikāņu līgaviņa publisko video, kurā viņu skūpsta cits vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ Gabrielle Kniery

Pašmāju basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgaviņa, modele Gabriela Njerī sociālajā tīklā Instagram publicēja video, kurā viņu skūpsta kāds vīrietis. 

Njerī video publicēja virtuālajā stāstā jeb “storijā”, kurš pieejams vien 24 stundas, un tajā redzams, kā viņa atpūšas ar kādu draugu, kurš ievelk dūmus, izpūš tos kamerā un pēc tam sniedz modelei ilgu skūpstu uz vaiga. Vīrieša vārds nav zināms. 

Foto: Instagram/ gabriellekniery

Lai gan sniegtais skūpsts varētu būt vien draudzības apliecinājums, novērojams, ka Njerī no Instagram ir izdzēsusi visas kopbildes ar savu līgavaini, tai skaitā, tās, kurās agrāk atrādīja savu saderināšanas gredzenu. Tāpat jaunākajās fotogrāfijās no viņas pirksta pazudis saderināšanās gredzens. 

Abu kopīgās fotogrāfijas ir pieejamas vien sievietes Facebook, taču pāra fani jau ir paspējuši komentāros paust aizdomas, ka abi varētu būt izšķīrušies. Tāpat Njerī Instagram aizvien biežāk sāk publicēt pārdomu pilnus ierakstus par spēku dzīvot vienatnē, būt stiprai sievietei un mācīties piedot. Taču, ņemot vērā pēdējā laika slavenību paradumu nepubliskot personīgo dzīvi, pastāv iespēja, ka pāris joprojām ir laimīgās attiecībās un gatavojas kāzām. 

Pāris par savām attiecībām publiski paziņoja 2017. gada februārī, bet jau šā gada februārī Njerī uz Jāņa bildinājumu atbildēja ar jāvārdu. Njerī līgavaiņa dēļ pat sāka mācīties latviešu valodu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu