Meivezers paziņo, ka cīņa Tokijā nenotiks: Mani maldināja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AP/LETA

Leģendārais amerikāņu bokseris Floids Meivezers juniors savā Instagram profilā paziņojis, ka 31. decembrī paredzētā cīņa Japānā tomēr nenotiks.

Iepriekš bija plānots, ka viņa pretinieks būs 20 gadus vecs kikbokseris no Japānas. Tiesa, paziņojumā netika norādīts, vai šis duelis notiks boksa ringā vai pēc jauktās cīņas mākslas (MMA) noteikumiem.

"Esmu atgriezies ASV pēc gara un vilšanās pilna ceļojuma no Tokijas. Tagad man ir laiks paziņot faniem un medijiem kaut ko par 31. decembra cīņu," ievadā raksta Meivezers.

Viņš turpināja: "Floids Meivezers nekad nav oficiāli piekritis cīņai ar Tenšinu Nakusavu. Nekad iepriekš par viņu nebiju dzirdējis. Man lūdza piedalīties deviņu minūšu trīs raundu cīņā, kam bija jābūt izklaidējoša rakstura. Bija plānots, ka notiks cīņa, kuru vēros grupa bagātu cilvēku par ļoti lielu naudu. Nekādas oficiālas vienošanās nebija noslēgtas."

"Kad ierados preses konferencē man un manai komandai paziņoja, ka būs pavisam cits cīņas virziens. Mums to vajadzēja izbeigt jau tad. Mani maldināja," piebilda leģendārais bokseris.

41 gadu vecais Meivezers pērn noslēdza profesionāla boksera karjeru, kurā viņš izcīnīja 50 uzvaras 50 mačos. Tomēr pēdējā laikā Meivezers vairākkārt izteicies, ka viņš varētu drīzumā atgriezties sportā. Daudz tik runāts par viņa iespējamo cīņu ar krievu cīkstoni Habibu Nurmagomedovu, taču UFC prezidents Dana Vaits šādu varbūtību izslēdzis.

Šobrīd Meivezers noslēdzis vienošanos ar "Rizin Fighting Federation" kompāniju, kas Japānā organizē MMA cīņas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now that I am back on U.S. soil after a long and disappointing trip to Tokyo, I now have the time to address you, my fans and the media in regard to the upcoming event on December 31st that was recently announced. First and foremost, I want it to be clear that I, Floyd Mayweather, never agreed to an official bout with Tenshin Nasukawa. In fact (with all due respect) I have never heard of him until this recent trip to Japan. Ultimately, I was asked to participate in a 9 minute exhibition of 3 rounds with an opponent selected by the "Rizen Fighting Federation". What I was originally informed of by Brent Johnson of "One Entertainment" was that this was to be an exhibition put on for a small group of wealthy spectators for a very large fee. This exhibition was previously arranged as a "Special Bout" purely for entertainment purposes with no intentions of being represented as an official fight card nor televised worldwide. Once I arrived to the press conference, my team and I were completely derailed by the new direction this event was going and we should have put a stop to it immediately. I want to sincerely apologize to my fans for the very misleading information that was announced during this press conference and I can assure you that I too was completely blindsided by the arrangements that were being made without my consent nor approval. For the sake of the several fans and attendees that flew in from all parts of the world to attend this past press conference, I was hesitant to create a huge disturbance by combating what was being said and for that I am truly sorry. I am a retired boxer that earns an unprecedented amount of money, globally, for appearances, speaking engagements and occasional small exhibitions.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu