Tiks atvērts pirmais seksa leļļu kūrorts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Eve's Robot Dreams

Pasaulē pirmais kūrorts ar seksa lellēm tiks atvērts 2019. gadā Kalifornijā, kurā vīriešiem par 10 000 ASV dolāru būs iespēja lellēm atņemt nevainību.

Seksa leļļu popularitāte pēdējo gadu laikā ir krietni pieaugusi - ne tik sen iepazīšanās aplikācijā Tinder pievienojās seksa robots vārdā Harmonija, kur viņa jau novērtēja vairāku desmitu iespējamo pretendentu fotoattēlus. Tāpat Eiropā ir vairāki bordeļi, kur var izmantot šo robotu sniegtos seksuālos pakalpojumus.

Savukārt tagad Kalifornijā ir plānots atvērt veselu kūrortu, kas veltīts seksa robotiem, par to ārzemju medijiem pastāstīja kūrorta vadītājs.

"Mūsu kūrortā cilvēki varēs novērtēt vismodernākās tehnoloģijas absolūti tīrā, sterilā, kā arī futūristiskā vidē. Viss, sākot no apgaismojuma un mēbelēm, tika radīts, lai mūsu apmeklētāji varētu nokļūt fantastiskā pasaulē, kurā izpētīt lietas, par kurām nekad nebija domājuši. Laika gaitā vīrieši sāk izturēties pret seksa lellēm tāpat, kā mazas meitenes pret savām lellēm. Viņi tās saģērbj un runā ar tām, kas nav dīvaini, jo tā ir sava veida ilgošanās pēc bērnības," stāstīja vīrietis.

Kūrorts ar seksa lellēm tiks atvērts Rietumholivudā. Vīrieši varēs samaksāt 10 000 ASV dolāru par iespēju atņemt nevainību kādam no robotiem, un, kad tas notiks, šo lelli varēs izmantot pārējie klienti. Kūrorta radītāji vēlas īpaši atšķirties no standarta bordeļiem ar šo nevainības atņemšanas iespēju, jo mūsdienu pasaulē "vīrieši sapņojot par šķīstām sievietēm".

Seksa lellēm bordelī būs gan vīriešķie, gan sievišķi dzimumorgāni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu