"Vismaz viens ķemertiņš!" Renārs Zeltiņš ar asprātīgu sludinājumu meklē dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ renarszeltins

TV personība un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš vienmēr ir bijis pazīstams ar savu humoru un atraktīvo rīcību. Šoreiz Zeltiņš uzjautrināja sociālo tīklu lietotājus, publicējot pavisam asprātīgu sludinājumu, kurā meklē īres dzīvokli.

Kā ierakstā vēstīja šovmenis, viņš pie "dzīvokļu turētājiem" vēršas kā "ne izmisis, taču pietiekami tramīgs dzīvojamās telpas lūriķis". Savu ģimeni Zeltiņš nodēvēja par "trīs saticīgu radinieku kolektīvu, kuru sastāvā ir viens nepilngadīgais (burtiski), kas mēdz raidīt sirēnai līdzīgus skaņas signālus".

"Mīļuprāt īrētu ēteriski gaišu un nepiegānītu mitekli ģimenes vajadzībām. 1. kategorijas prioritātes: centra robežlīnijas, 3 istabu pleķis (sākot ar 70 kvadrātiņiem), vismaz 1 ķemertiņš, priecīga īres vērtība, jumts.

2. kategorijas prioritātes: bez furnitūras, bez svešiem cilvēkiem, ar elevātoru, ar spēkrata stāvvietu (der arī brīvdabas), ar vannu (der arī bez burbuļiem).

3. kategorijas prioritātes: draudzīgi/sakarīgi kaimiņi,kuri nekaitina un kuriem vienmēr ir sāls, netālu būvei esoša zaļā zona. Bbūtu jauki,ja iepriekšējais īrnieks nebūtu bijis dēmonu izdzinējs, morga darbinieks vai karteļa dalībnieks," vēstīja Zeltiņš.

Asprātīgo ierakstu uzreiz metās komentēt Zeltiņa fani un draugi, dēvējot to par ļoti pozitīvu sludinājumu, ar kuru jādalās vien "satura daiļdarba dēļ". Ierakstu komentēja arī aktrise Maija Doveika, kura pastāstīja, ka viņas deviņus gadus vecais dēls Zeltiņu nodēvējis par "prasīgu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Tēti,vai es arī esmu tavs mazais tīģerēns?” “Esi un vienmēr būsi.”

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FAM

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu