Princeses Diānas biogrāfs atklājis, kāpēc viņa bieži izskatījusies kā nelaimes čupiņa (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Princese daudziem likusies noskumusi un sakautrējusies. Izejot sabiedrībā, Viljama un Harija mamma bieži bija noliekusi galvu un skatījās uz citiem it kā caur pieri. Daudzi uzskatīja, ka princese Diāna bieži bijusi ar kaut ko neapmierināta, tomēr viss bijis pavisam citādi, informē Postimees un Woman.

1981. gada vasarā Diāna Spensere apprecējās ar britu troņmantinieku. Simtiem tūkstošu meitenes visā pasaulē vēlējās atrasties jaunizceptās princeses vietā un nesaprata, kāpēc viņa gandrīz vienmēr izskatījusies noskumusi un domīga. Daudzi uzskatīja, ka nolaistā galva un skatiens signalizējuši par to, ka prinča Čārzla sieva bijusi par kaut ko apbēdināta. Tikai daudzus gadus vēlāk Diānas biogrāfs Endrjū Mortons paziņoja, ka visi šajā ziņā esot kļūdījušies. Izrādās, ka Diānai smagi nācās pierast pie milzīgās uzmanības, kuru viņai pārspīlēti pievērsa uzreiz pēc laulībām ar princi.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Šādu atzīšanos Diāna paudusi pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad Mortons viņu intervējis grāmatai.

“Pirmos gadus pēc laulībām es bieži gāju ar nokārtu galvu. Man bija grūti pierast pie jaunās lomas. Es baidījos no pastiprinātas uzmanības. Es biju nekas, un pēkšņi kļuvu par princesi, mammu, karaliskās ģimenes locekli, par žurnālistu rotaļlietu, tas viss bija par daudz vienam cilvēkam,” Mortons atstāstījis izdevumama The Sun viņas vārdus.

Interesanti, ka daži princeses Diānas pielūdzēji uzskatīja, ka ar noliektu galvu viņa staigājusi sava garā auguma dēļ. Viņa bija 178 cm gara. Tādā veidā viņai esot bijis it kā vieglāk komunicēt ar apkārtējiem.

» Keitai Midltonei beidzot piešķirts princeses Diānas ordenis: kāpēc tikai tagad?

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotogalerija: Velsas princese Diāna 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu