Mainīts autorallija "Liepāja" norises laiks un maršruts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Sacensību rīkotāji nolēmuši mainīt autorallija "Liepāja" norises laiku, pārceļot to uz maiju, kā arī sacensību maršrutu.

Arī nākamajā gada rallijs "Liepāja" tiks iekļauts Eiropas čempionāta kalendārā, bet tas notiks 24.-26.maijā. Iepriekšējos trīs gadus šīs sacensības tika aizvadītas rudenī.

Tāpat nākamgad tiks ievērojami mainīts sacensību maršruts, kas nu vedīs no Talsiem līdz Liepājai.

"Vērīgākie rallija līdzjutēji būs pamanījuši, ka šodien publiskotajā 2019.gada Latvijas rallija čempionāta provizoriskajā kalendārā nav iekļauts rallijs "Talsi". Saliekot to kopā ar pagājušajā nedēļā izskanējušo ziņu, ka Eiropas rallija čempionāta posms notiks maija beigās, varu apstiprināt, ka "RA Events" rīkotās rallija sacensības nākamgad piedzīvos vērienīgas izmaiņas," teica rīkotāju direktors Raimonds Strokšs. "Nākamajā gadā esam paredzējuši Latvijā sarīkot unikālu Eiropas čempionāta posmu - tā bāzes vieta joprojām atradīsies vēju pilsētā Liepājā, bet ātrumposmu maršruts būs daudz plašāks kā ierasts līdz šim. Pirmie autorallija ātrumposmi paredzēti Talsu novadā, kam sekos Kurzemes reģiona labākie rallija ātrumposmi, līdz ekipāžas atgriezīsies Liepājas pusē, kur norisināsies noslēdzošie "dopi"."

Eiropas rallija čempionāta posmu Liepāja uzņem kopš 2013.gada.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu