Rīgā grasās veidot plašas bezmaksas stāvvietas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas domes (RD) Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs.
Rīgas domes (RD) Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs. Foto: Zane Bitere/LETA

Jau iepriekš Rīgas dome spriedusi par tā sauktajām "tautas stāvvietām" mikrorajonos, kur iedzīvotājiem atstāt savas mašīnas. Nupat Rīgas domes Pilsētas īpašumu komiteja veica pirmo soli mērķa sasniegšanai - vēsta Latvijas Radio.

Pirmdien, 12. novembrī, Rīgas domes Pilsētas īpašumu komiteja nolēma, ka nepilnu 3000 kvadrātmetru liels zemesgabals Rostokas ielā 42a nododams Pārdaugavas izpilddirekcijai ar mērķi tur ierīkot mašīnu stāvvietas.

Iepriekš Rīgas dome spriedusi mikrorajonos ierīkot tā sauktās "tautas stāvvietas" - plašus laukumus uz pašvaldības zemes, kur rīdziniekiem atstāt savas mašīnas. Nupat pieņemtais īpašumu komitejas lēmums ir viens no pirmajiem soļiem mērķa sasniegšanai.

"Es domāju, ka tā situācija nav normāla, ka mūsu tā saucamie guļamrajoni ir pārpildīti ar transportu, kas stāv arī nelikumīgi zaļajā zonā, un operatīvais transports nevar piebraukt," norādīja Pilsētas īpašumu komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs.

Burovs stāstīja, ka stāvvietas varētu būt gan nelielas "kabatiņas", gan plašākas teritorijas. Intervijā ar Latvijas Radio īpašumu komitejas priekšsēdētājs vēl neatklāja plānoto "tautas stāvvietu" skaitu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu