Skandāls: Anastasija Voločkova televīzijā iesper sunim pa galvu (5)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/ Caro

Kanāls NTV parādījis kādu mulsinošu Krievijas baletdejotājas Anastasijas Voločkovas izgājienu. Raidījuma “Jaunās krievu sensācijas” sērija bija veltīta baletdejotājas un viņas ģimenes (tēva un pamātes) attiecībām, tomēr tā vietā, lai abas puses samierinātu, tas izvērtās skandālā.

Apciemojot savu tēvu Pēterburgas dzīvoklī, Voločkova tur satika sievieti, kura bija viņas tēvu "aizvīlusi" prom no ģimenes. Abas sievietes sāka strīdēties. Taču skandalozās zvaigznes agresija galu galā tika vērsta nevis pret tēva mīļāko, bet nevainīgu suni, kas pieder šai sievietei.

“Aizvāciet prom to mēslu!” kliedza Voločkova un norādīja uz suni, pēc tam viņam iesperot un nemaz nekautrējoties no kamerām.

Šāda Voločkovas rīcība nekavējoties izraisīja sašutumu, ikvienam aizstāvot četrkājaino draugu. “Kā tev nav kauna?!”, “Atvainojies sunim!” “Ne Voločkova, bet staigājošas briesmas” - bija daži no publicētajiem komentāriem.

Nežēlīgā rīcība pret suni izraisīja dusmas arī slavenību vidū. Anastasija Samburska  publiski nokritizēja Voločkovu.

“Iesper sev pa galvu. Publiski parādīt sabiedrībai to, kas notiek jūsu ģimenē? Klusām to nevar izdarīt? Tiešām, iesper sev pa galvu! Atlētiskās spējas to ļauj, ko dzīvnieks šeit ir izdarījis?!” sašutumu pauda aktrise.

Pati baletdejotāja uz kritiku vēl nav reaģējusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Встреча с папой всегда трогательна до слез!?? Спасибо всем докторам и сотрудникам замечательного питерского пансионата «Опека» @opeca_pansionat за внимание и помощь моему папе.??? Это такая боль! Но теперь за ним хоть профессиональный и человеческий уход. Сейчас устроим ему сюрприз...?#анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #осень #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu