Rīga staro, Mārkla strīdas ar karalieni un žigolo atklāj sieviešu seksuālās vēlmes - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/Leta/Jānis Škapars/Apollo/AFP/Scanpix/Instagram

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. 10 objekti, kas noteikti jāapmeklē gaismas festivālā Staro Rīga 2018

Foto: Evija Trifanova/LETA

Gaismas festivāls Staro Rīga 2018 ir viens no Latvijas valsts simtgades pasākumiem, kas notiks Rīgā no 16. līdz 19. novembrim no plkst. 17.00 līdz 23.00. Iedvesmojies vakara pastaigai!

2. Dzīvnieku pasaules āksts. Iepazīsties - sesks Hilberts

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Cik jauki, kad tevi mājās kāds gaida - visjaukāk, ja tas ir kāds pūkains zvēriņš, ko vakaros apčubināt. Kārtīga izmēra suni turēt dzīvoklī Rīgā ir mokoši gan sunim, gan saimniekam, bet no kaķa alerģija. Pēc kārtīgas dzīvnieku pasaules izpētes pieņēmām lēmumu - mūsu mājās laiks ienākt seskam!

3. Cik vērts ir valsts augstākais apbalvojums? Internetā pārdod Triju zvaigžņu ordeni

Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai dabūtu Triju zvaigžņu ordeni, nevajag būt izcilam Latvijas pilsonim. Pietiek ieiet sludinājumu portālā, kur atradīsies gan pirmās brīvvalsts laikā, gan mūsdienās gatavoti ordeņi.

4. Meganas Mārklas kaprīzes novedušas pie skandāla ar karalieni Elizabeti II

Foto: AFP/SCANPIX

Ir kļuvis zināms, ka Meganas Mārklas personīgā menedžere pēc pusgada strādāšanas karaliskajā ģimenē ir aizgājusi no darba. Zinātāji to saista ar prinča Harija un Meganas laulību ceremonijas organizēšanu.

5. Kalifornijā ugunsgrēku dēļ slavenības spiestas evakuēties; nodegušas viņu mājas

Foto: AFP/SCANPIX

Savvaļas ugunsgrēkos ASV Kalifornijas štatā tādas pasaules lielākās slavenības kā Lady Gaga, Kima Kardašjana, Orlando Blūms, Vils Smits, Šēra un daudzi citi bija spiesti evakuēties no viņu mājām, jo uguns turpina apdraudēt Malibu, Kalabasas un Tauzandoksas pilsētas, kurās dzīvo Holivudas elite.

6. Cik bīstami ir pensionāri pie auto stūres?

Foto: Reuters / Scanpix

Jo vairāk cilvēku pensijas un pirmspensijas vecumā, jo vairāk uz ielām autovadītāju, kuri ceļu satiksmes noteikumus varētu būt piemirsuši, bet jaunos noteikumus nemaz nezina. Vai ir tāds vecums, kurā sēsties pie stūres ir bīstami?

7. Vai "Knicks" nožēlos Porziņģa līguma nepagarināšanu?

Foto: AFP/SCANPIX

Oktobra sākumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" paziņoja, ka nepagarinās latviešu superzvaigznes Kristapa Porziņģa debitanta līgumu. Šāds gājiens bija gaidāms, taču vai "Knicks" klubs nožēlos savu rīcību? Kādi ir galvenie riski un draudi Ņujorkas klubam?

8. ESPN uzskata, ka Briedis cīņu neuzvarēja

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Jau vēstīts, ka Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas ceturtdaļfinālā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzvarējis Armēnijā dzimušo Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru (jeb īstajā uzvārdā Mikaeljans).

9. Ar ko ir bīstams Dzeltenās Cūkas gads - 2019. gada prognozes

Foto: Pixabay

Ar ko ir bīstams Dzeltenās Cūkas gads? Tas nav tik nevainīgs, kā šķiet. Tomēr no nepatikšanām ir iespējams izvairīties.

10. Vīrietis žigolo atklāj populārākās sieviešu seksuālās vēlmes

Foto: Instagram/ ryanjamessydney

18+

Austrālietis Raiens Džeimss, kurš strādā par eskorta vīrieti, sabiedrībai atklāja, ko viņam gandrīz vienmēr lūdz klientes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu