Karlīna Caune par darba un ģimenes pienākumu apvienošanu: nevaru iedomāties, kā vīriešiem tas izdotos (3)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karlīna Caune sarunā ar Kristīni Virsnīti
Karlīna Caune sarunā ar Kristīni Virsnīti Foto: Ekrānuzņēmums no video

STV Pirmā! raidījumā Māmiņu klubs tā vadītāja Kristīne Virsnīte sarunājas ar modeli Karlīnu Cauni par to, kā ir savienot modeles karjeru ar bērniņa audzināšanu.

Kristīne Virsnīte saka, ka kādreiz cilvēkiem šķita, ka modeles karjera un bērniņš nav savienojami.

"Kopš pati esmu kļuvusi par mammu, vairāk saprotu un apzinos sieviešu spēku. Viņām iekšā ir tāds dzinulis! (..) Es negribu izklausīties kā vīriešu nīdēja, bet es nevaru iedomāties, kā vīriešiem tas izdotos," saka Karlīna Caune. "Savienojot manu darbu ar mammas darbu, ne vienmēr ir viegli."

» Tikai sievietēm: Legante, Lapiņa, Caune un citas slavenas dāmas aizsākušas jaunu iniciatīvu 

Karlīna Caune
Karlīna Caune Foto: /instagram.com/karlinacaune/
Izraēliešu izcelsmes augstās modes zīmols «Inbal Dror», demonstrē latviešu izcelsmes modele Karlīna Caune, 2016.gada pavasaris
Izraēliešu izcelsmes augstās modes zīmols «Inbal Dror», demonstrē latviešu izcelsmes modele Karlīna Caune, 2016.gada pavasaris Foto: Facebook.com/InbalDrorStudio/

Visu sarunu, kā tieši Karlīna tiek galā ar saviem pienākumiem, darbu, ģimeni un ceļošanu, skaties STV Pirmā! raidījumā Māmiņu klubs svētdienu rītos!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu