Uguņošanas un gaismas uzveduma laikā 11. novembra krastmalā izslēgs ielas apgaismojumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Simtgades uguņošanas un gaismas uzveduma "Saules mūžs" laikā šovakar Rīgā, 11. novembra krastmalā, izslēgs ielas apgaismojumu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Organizatori informē, ka uzvedums šovakar pēc pulksten 21 būs vērojams gan no 11. novembra krastmalas, gan Akmens un Vanšu tiltiem, gan no Daugavas kreisā krasta. Atbilstoši laika apstākļiem, vēja ātrumam un virzienam, var tikt ierobežotas atsevišķas zonas Daugavas kreisajā krastā.

Lai nodrošinātu augstvērtīgu vizuāli māksliniecisku priekšnesumu un labu redzamību, uzveduma laikā 11. novembra krastmalā tiks izslēgts ielas apgaismojums. Gaismas uzveduma vērotāji, kuri neatradīsies 11. novembra krastmalā, aicināti ieslēgt Latvijas Radio, kas sinhroni līdz ar gaismas izrādi pārraidīs uzveduma muzikālo noformējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu