Simtgades uguņošanas atskaņas sociālajos tīklos: pusģībstošas dāmas, raudoši bērni un agresīvi seniori (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc Latvijas simtgades svētku grandiozās uguņošanas arī sociālajā tīklā Twitter izcēlušās "dzirksteles" - iedzīvotāji apspriež to, cik "baudāmi" un "ērti" bijis vērot salūtu. 

Daļa Twitter lietotāju norāda, ka atrašanās 11. novembra krastmalā salūta laikā bijusi visai baisa. 

Iedzīvotāji arī spriež par to, ko lietas labā attiecīgās iestādes varētu darīt citos masu pasākumos, lai nepiedzīvotu līdzīgu situāciju. Iedzīvotāji arī runā par satiksmes organizāciju un masu pasākumu laikā ierosina slēgt autosatiksmei arī centram tuvākās ielas. Tāpat daži norāda, ka kārtībai noliktie jaunsargi nezinājuši, ko darīt. 

Kāds Twitter lietotājs, iesaistoties diskusijā, norāda, ka masu pasākumus nedrīkst organizēt pēc principa "paši vainīgi, ka atnācāt, zinājāt taču, ka būs šauri".

Tikmēr Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests savā Twitter kontā norādījis, ka svētku vietās no reģioniem dežūrējušas septiņas papildus izveidotās mediķu brigādes, un viss bijis mierīgi. 

Savukārt Valsts policija vien norādījusi, ka pēc gaismas uzveduma "Saules mūžs" transportlīdzekļu satiksmes kustība uz Vanšu un Salu tilta atjaunojusies.  

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu