Karašausks: Lai iegūtu rezultātu, ir vajadzīgs laiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artūrs Karašausks
Artūrs Karašausks Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks paudis atbalstu valstsvienības galvenajam trenerim Miksu Pātelainenam, kuram pēc UEFA Nāciju līgas mačiem noslēdzas līgums par komandas vadīšanu.

Jau ziņots, ka Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas D divīzijas grupā palika trešajā vietā. Latvija sešās spēlēs četras reizes nospēlēja neizšķirti un cieta divus zaudējumus.

"Vēlos pateikties visam mūsu treneru štābam, medicīnas personālam un visiem, kas bija ar mums šajā Nāciju līgā! Jā, zinu, mēs piedzīvojam sarežģītus laikus, taču soms šajā īsajā laikā tika galā ar ļoti grūtu darbu. Viņš izveidoja fantastisku kolektīvu, tic katram no mums un būvē agresīvu komandu panākumiem," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Karašausks.

Latvijas futbolisti šajās sešās spēlēs guva tikai divus vārtus - pirmo reizi precīzi valstsvienības rindās bija Karašausks un Deniss Rakels.

"Bet, noteikti, lai iegūtu rezultātu ir vajadzīgs laiks, jo īpaši izlasē. Iepriekšējiem speciālistiem tāds tika dots. Es ceru, ka arī Miksu pie tāda tiks. Paldies Tev, Miksu, par šo pusgadu un ticu, ka mēs tiksimies martā un turpināsim augt! Tas ir sākums neticamai pasakai!" raksta Karašausks.

Ar Pātelainenu tika noslēgta vienošanās līdz decembrim. Ja Latvijas izlase savā apakšgrupā iegūtu pirmo vietu, līgums tiktu automātiski pagarināts līdz 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra beigām.

"LFF iekšienē Pātelainena ienākšana ir devusi citādāku dinamiku. Domāju, ka lielākā daļa spēlētāju ar viņa darbu bija ļoti apmierināti, tomēr izlases kontekstā mēs nevaram nerunāt par rezultātu un nedrīkstam turpināt meklēt ieganstus, kādēļ nesasniedzām nospraustos mērķus. Protams, ir cilvēciskais aspekts, bet sportiskais princips ir primārais attiecībā pret izlasi," šonedēļ sarunā ar aģentūru LETA stāstīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs.

Pašlaik 26 gadus vecais Karašausks Latvijas izlasē aizvadījis 21 spēli, kurā guvis vienus vārtus.

Karašauskam bija konflikts ar iepriekšējo valstsvienības stūrmani Aleksandru Starkovu, tāpēc durvis uz nacionālo komandu viņam pusotru gadu bija slēgtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu