Vecrīgā atklāj "Laimas" labdarības namiņu

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecrīgā pie Laimas pulksteņa 26. novembrī atklātais zīmola Laima labdarības namiņš šogad tāpat kā pērn viesus, kuri vēlas atbalstīt maznodrošinātas daudzbērnu ģimenes, uzņems līdz 23. decembrim

Labdarības namiņā līdz 23. decembrim, katru dienu no plkst. 10 līdz 20 ikviens Latvijas iedzīvotājs un viesis ir gaidīts izvēlēties vienu kartīti un, sarūpējot dāvanu, piepildīt to bērnu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuru ģimenes šajos svētkos pašas to nevar atļauties. 

Labdarības namiņa atklāšanā, turpinot ikgadējo tradīciju, pirmdien viesojās Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone un izvēlējās kartīti, lai atbalstītu vienu Latvijas maznodrošināto ģimeni no Ogres novada. Tādējādi Valsts prezidenta kundze rādīja piemēru un izteica aicinājumu labdarības akcijā iesaistīties sabiedrībai.

"Daudzu gadu laikā kopš mums ir šis namiņš sabiedrības sirds siltumu un atbalstu ir saņēmuši vairāk nekā 5000 bērnu. Esmu pārliecināta, ka arī šogad mēs kopā varam piepildīt vēl daudzu bērniņu sapņus," uzsvēra Vējone.

Orkla Confectionery & Snacks Latvija pārstāvji informēja, ka otro gadu Laimas labdarības namiņu ir iespējams apmeklēt arī virtuāli - mājaslapā www.laimasnamins.lv. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu