Kāpēc pēdējās dienās "Alfā" tik daudz evakuāciju? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pēdējās dienās tirdzniecības parkā Alfa savstarpēji nesaistītu iemeslu dēļ vairākkārt atskanējusi evakuācijas apziņošanas sistēma - tirdzniecības parks vēsta savā Facebook profilā.

Pirmdien tas notika, jo evakuācijas signāla poga nospiesta nejauši. Vēlāk tās pašas dienas vakarā Valsts policija reaģēja uz internetā izplatītu bildi, īslaicīgi un daļēji ierobežojot tirdzniecības parka autostāvvietas lietošanu.

Savukārt trešdien, 28. novembrī, evakuācijas signāls noskanēja, jo, pieslēdzot jaunās autostāvvietu sistēmu esošajai apziņošanas sistēmai, to restartējot, gadījās tehniska kļūme.

Tirdzniecības parks Alfa skaidro, ka arī gadījumos, kad zināms evakuācijas apziņošanas sistēmas ieslēgšanās iemesls, procedūra pieprasa veikt pilnu evakuācijas ciklu, neparedzot izņēmumus.

Alfa atvainojas par sagādātajām neērtībām, taču uzsver, ka darbinieku un klientu drošība vienmēr ir pirmajā vietā.

Tirdzniecības parks arī apliecinājis, ka pēdējo dienu notikumu iespaidā veiktas arī ārpuskārtas pārbaudes, un sola, ka Alfa ir droša gan tās darbiniekiem, gan apmeklētājiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu