Kurucs iemet astoņus punktus, bet "Nets" piedzīvo sesto zaudējumu pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs (no labās)
Rodions Kurucs (no labās) Foto: EPA/Scanpix

Rodions Kurucs pagājušajā naktī atgriezās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, bet viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas. 

"Nets" basketbolisti ar rezultātu 88:102 viesos piekāpās Vašingtonas "Wizards", kas pārtrauca divu zaudējumu sēriju. 

20 gadus vecais Kurucs laukumā pavadīja 14 minūtes, kuru laikā izcēlās ar gūtiem astoņiem punktiem (1p. 4/4, 2p. 2/3, 3p. 0/4), savāca piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja piecas personiskās piezīmes, bet viņa lietderības rādītājs bija +6. 

Kurucs NBA spēlē nebija piedalījies kopš 16. novembra.

Rezultatīvākais spēlētājs "Nets" rindās ar gūtiem 14 punktiem bija Alens Krebs, 11 punktus iemeta un astoņas rezultatīvas piespēles veica Rondijs Holiss-Džefersons. 

Tikmēr "Wizards" komandā teicamu maču aizvadīja līderis Džons Vols, kurš guva 30 punktus un savāca deviņas bumbas zem groziem, bet Bredlijs Bīls pievienoja 22 punktus.

"Nets" piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas.  

Citā spēlē negaidītu uzvaru izcīnīja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks", kas savā laukumā ar 136:134 papildlaikā pieveica spēcīgo Milvoki "Bucks", kura ir Austrumu konferences otra spēcīgākā komanda. 

Porziņģis joprojām dziedē kājas savainojumu. 

"Nets" šobrīd Austrumu konferencē atrodas 11. pozīcijā, kamēr "Knicks" ir vienu vietu zemāk. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu