'Aukstais karš' karaļnamā: noskaidrots Keitas un Meganas konflikta iemesls (3)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Kensingtonas karaļnama pārstāvis beidzot ir atbildējis uz nesen izskanējušajām runām par iespējamo strīdu starp Meganu Mārklu un Keitu Midltoni, kurš it kā esot pamats abpusējam naidam. Woman ir izpētījis, kad un par ko nesaskaņas ir radušās.

Baumas par to, ka Keita Midltone un Megana Mārkla nesaprotas, radās laikā, kad princis Harijs nāca klajā ar paziņojumu par attiecībām ar amerikānieti. Runā, ka karaliskā ģimene bija noskaņojusies darīt visu, lai nepieļautu princeses Diānas dēla laulības ar aktrisi. Tomēr karaliene Elizabete II pārim deva savu svētību. Apmēram ap to laiku arī parādījās iepriekš minētās baumas par abu dāmu nedraudzīgajām attiecībām. Hercogiene un topošā radiniece bieži parādījušās sabiedrībā, izskatoties draudzīgi, lai neviens neuzskatītu viņas par konkurentēm. Periodiski medijos ir izskanējušas runas par to, ka kopš Meganas parādīšanās, Midltone jutusies kā otrā plāna aktrise.

Karaliene Elizabete II
Karaliene Elizabete II Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

» Atklāts iemesls, kāpēc princis Viljams un Keita Midltone pirms 11 gadiem bija pašķīrušies

Ķermeņa valodas speciālisti ir izpētījuši simtiem fotogrāfijas un zina stāstīt, ka Keita jūtas Meganas aizēnota. Abas hercogienes - pēc ekspertu domām - ir pārāk atšķirīgas, lai būtu draudzenes. Eļļu ugunij pielēja arī ziņa par to, ka Megana un Harijs pārcelsies no Kensingtonas uz Frogmoru.

Taču patiesais iemesls esot cits. Nesen The Sun žurnālisti noskaidrojuši, ka aukstais karš sācies pēc neliela strīda, kas noticis tūlīt pēc Meganas un Harija kāzām. Kembridžas hercogiene esot savai nākamajai radiniecei aizrādījusi, lai viņa izturas laipnāk pret kalpotāju. Šis nelielais starpgadījums esot iesējis sēklu naidam. Lai gan karaļnams mēdz komentēt dažādus notikumus un pārpratumus, preses pārstāvis esot strikti atbildējis, ka šāda strīda neesot bijis. Iespējams, viss noskaidrosies Ziemassvētkos, jo, kā raksta DailyMail, Megana un Keita nolēmušas visai pasaulei pierādīt, ka abām ir ļoti labas attiecības. Svētki ir lielisks veids, kā to izdarīt.

Keita Midltone
Keita Midltone Foto: SCANPIX
Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: SCANPIX
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu