Galviņš un Bičevskis spēlē rezultatīvi savstarpējā mačā Čehijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Guntis Galviņš
Guntis Galviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Guntis Galviņš otrdien guva vārtus Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, kamēr uzbrucējs Māris Bičevskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Bičevska un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:2, 0:0, 2:0) pārspēja Galviņa un uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvēto Tršinecas "Ocelārži".

Galviņš vārtus guva spēles pirmajā minūtē, kad atklāja mača rezultātu, bet Bičevskis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešā perioda 12.minūtē, kad viesi panāca 4:2.

Bičevskis šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja septiņos no 13 iemetieniem un tika pie lietderības koeficienta +1.

Savukārt Cibuļskis 21 minūtē un desmit sekundēs veica divus metienus, bloķēja trīs raidījumus, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Bičevskis šajā sezonā 23 spēlēs guvis divus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr Cibuļskis 22 dueļos ticis pie vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Galviņš 22 minūtēs un 48 sekundēs veica divus metienus un tika pie pozitīvas lietderības +2, kamēr Bukarts 14 minūtēs un 11 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja visos trīs iemetienos, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

Galviņš šosezon 21 mačā guvis divus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles, bet Bukartam 23 dueļos ir četri vārti un 11 rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta vadībā ar 49 punktiem 25 spēlēs ir "Ocelārži", tuvākos sekotāju "Mountfield", kas aizvadījusi 26 cīņas, apsteidzot par pieciem punktiem. Tikmēr uzbrucēja Edgara Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 38 punktiem 24 cīņās ierindojas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu