ESPN: Karmelo Entonijs ir aizvadījis savu pēdējo spēli NBA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/LETA

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Karmelo Entonijs savu pēdējo spēli NBA esot aizvadījis, vēsta ESPN. 

Novembra vidū Hjūstonas "Rockets" komanda no sava sastāva atbrīvoja 34 gadus veco Entoniju. Basketbolists starpsezonā no Oklahomasitijas "Thunder" tika aizmainīts uz Atlantas "Hawks", kas gan izpirka viņa līgumu un uzreiz no viņa atbrīvojās, jo ievietoja viņu atteikumu jeb "waiver" draftā. Pēc tam Entonijs noslēdza viena gada līgumu ar "Rockets".

Vairāki tuvi avoti ziņo, ka basketbolists vairs neatgriezīsies līgā un drīzumā noslēgs savu karjeru. Basketbola analītiķis Džeilens Rouzs arī uzskata, ka Entonijs savu pēdējo spēli ir nospēlējis. 

"Nedomāju, ka viņš vēl spēlēs NBA. Kad spēlētājs sasniedz konkrētu vecumu, tad ir nepieciešams pārveidot savu spēli. Visi nespēj būt Lebroni, taču viņš nav ieinteresēts savas spēlēs adaptēšanā," atzīst Rouzs. 

Rouzs gan atzina arī vienu scenāriju, kurā viņš redz basketbolista atgriešanos laukumā. "Ja komandu, kura cīnās par čempiontitulu pēkšņi traumu lāsts, tad redzu viņu atgriežamies līgā. Bet viņš nebūs komandas pirmā izvēlē, to garantēju," uzskata Rouzs. 

Trīskārtējais olimpiskais čempions Entonijs "Thunder" komandai pievienojās pirms aizvadītās sezonas, bet pirms tam viņš sešas ar pusi sezonas nospēlēja Ņujorkas "Knicks" komandā, tostarp divus gadus kopā ar latviešu zvaigzni Kristapu Porziņģi.

Entonijs šosezon desmit mačos guvis vidēji 13,4 punktus, kā arī sakrājis 5,4 atlēkušās bumbas.

NBA karjeru basketbolists sāka 2003.gadā Denveras "Nuggets" rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas. Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus. Savukārt aizvadītajā sezonā viņš 78 mačos izcēlās ar 16,2 punktiem spēlē, kas bija sezonas sliktākais rādītājs viņa karjerā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu