Elīna Maligina: Jā, mēs dzīvojām vētraini. Nu un? (7)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Šī ir aktrises, gleznotājas, topošās režisores un arī atraitnes Elīnas Maliginas pirmā lielā intervija pēc viņas vīra Olainform līdzīpašnieka miljonāra Valērija Maligina nāves. Jaunākajā žurnālā Ieva Elīna atklāj, ka tik atklāta kā šoreiz viņa neesot bijusi nekad. 

(..) 

Valērijs Maligins esot bijis viens no retajiem cilvēkiem, par kuru labu runāja arī pirms viņa aiziešanas. Elīna Maligina raksturo savu vīru:  

"Visi labie vārdi, ko zinu, - tie ir par viņu. Tāds cilvēks, tāds džentlmenis kā viņš... Citu tādu nezinu. Viņš varēja pieiet klāt ikvienam cilvēkam neatkarīgi no viņa statusa, ieņemamā amata. Bija ļoti atsaucīgs pret cilvēkiem, pret visiem cilvēkiem, kam vajadzīgas atbildes no dzīves. Un šobrīd es nerunāju par naudu, es runāju par dvēseles būtību. Tik atsaucīgu un gribošu iedziļināties citu dzīvē, tik gribošu palīdzēt gan morāli, gan finansiāli, - nevienu citu tādu cilvēku savā dzīvē neesmu satikusi. 

» Elīna Maligina: "Nekaunēšos no tā - man nav nekādu patriotisku jūtu pret Latviju"

Jā, mēs dzīvojām vētraini. Jā, mēs varējām saplēsties - nu un? Žēl, ka tas izskanēja publiski, jo tā bija tikai un vienīgi mūsu darīšana. Tā bija dzīve, kas mums patika. Katram ir savi ideāli. Un tāda bija mūsu ideālā ģimene. 

Vai mani kāds spieda būt kopā ar Valēriju? Nē, es esmu brīvais putns. Vai viņu kāds spieda būt kopā ar mani? Viņš vēl jo vairāk nekā es varēja izvēlēties, ko grib darīt. Un viņš izvēlējās būt kopā ar mani. Mūsu likteņi savienojās kopīgā ģimenē, un mēs bijām laimigi. Man tas nebija aprēķins, viņam tāpat. Domāju, viņa vienīgā motivācija bija mīlestība. Joprojām esmu par to pārliecināta, citādi mēs nevarētu ne sadzīvot, ne izdzīvot. Ja nebūtu mīlestības, nebūtu nekā. 

Foto: AFP/LETA

Domāju, Valērijs gribētu, lai šodien to pasaku - lai kā mums gājis, visu turēja kopā, visu mūsu kopā būšanas laiku pastāvēja mīlestība. Viss pārējais ir pastarpināti." 

Vaicāta par to, vai Elīna vēl tic mīlestībai, viņai ne mirkli nav jādomā: 

"Šobrīd ne. Uzskatu, ka kopā ar Valēriju piedzīvoju absolūto mīlestību. Tādu mīlestību, par kādu reiz runāju diezgan skarbi un skeptiski. Protams, arī attiecībās ar manu pirmo vīru (režisors Dž. Dž. Džilindžers - red.) bija mīlestība. Taču cita mīlestības forma. Kopā ar Valēriju ieraudzīju to, ko iepriekš nebiju redzējusi, ko spēju tikai iztēloties. Viņš bija mans ideālais cilvēks, es viņu atradu. Tikai viņš no manas dzīves izdzisa tik ātri, ka... 

Visu interviju ar Elīnu Maliginu lasi jaunākajā žurnālā Ieva.

Fotogalerija: Elīna Dzelme un Valērijs Maligins 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu