Meivezers: Es šobrīd esmu izklaides biznesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers un Tenšins Nasukava
Floids Meivezers un Tenšins Nasukava Foto: Reuters/LETA

Cīņa pret Japānas kikbokseri Tenšinu Nasukavu būšot tikai un vienīgi izklaide, uzsver ASV boksa zvaigzne Floids Meivezers.

Meivezers šā gada pēdējā dienā Japānas pilsētā Saitamā aizvadīs cīņu pret Nasukavu, kurš specializējies arī jauktajā cīņas mākslā (MMA).

Jau iepriekš Meivezers izteicās, ka duelis būšot paraugcīņa pēc boksa noteikumiem. ASV bokseris uzsver, ka galvenais šajā cīņā ir parūpēties par izklaidi skatītājiem.

"Tā būs izklaide. Tā būs 9 minūtes ilga izklaide. Es šobrīd esmu izklaides biznesā," amerikāņu bokseri citē "Sky Sports".

Paraugcīņā tiks aizvadīti trīs raundi, kas katrs ilgs trīs minūtes. Duelis notiks pēc boksa noteikumiem svara kategorijā līdz 67 kilogramiem.

"Tā būs pilna kontakta sacensība, taču cīņa netiks iekļauta boksa vai MMA statistikas ailēs," piebilda Meivezers.

Pašlaik 41 gadu vecais Meivezers pērn noslēdza profesionāla boksera karjeru, kurā viņš izcīnīja 50 uzvaras 50 mačos, kļūstot par pasaules čempionu piecās svara kategorijās.

Savukārt šobrīd 20 gadus vecais Nasukava karjerā aizvadījis 27 cīņas kikboksā (21 nokauts), visās gūstot uzvaru. 

"Vēlos atstāt lielu iespaidu. Vēlos, lai visa Japānā, visā pasaulē pievērš uzmanību šai cīņai," sacīja Nasukava.

31. decembrī cīņu klātienē vēros aptuveni 37 000 skatītāju. 

Meivezers ir viens no visu laiku bagātākajiem sportistiem pasaulē. Pēc žurnāla "Forbes" datiem viņš savas boksera karjeras laikā nopelnījis aptuveni 1 miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu