Vai Voločkova precēs Baskovu? Balerīnas Instagram fotogrāfija izraisa pārpratumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu baletdejotāja Anastasija Voločkova vietnē Instagram ievietojusi foto, kurā redzama kopā ar dziedātāju Nikolaju Baskovu. Pie bildes pievienotais paraksts vēsta, ka viņiem gaidāmas kāzas, ziņo portāls Postimees.

Pēc fotogrāfijas publicēšanas tā kļuva par interneta sensāciju - vai tiešām populārā baletdejotāja un tautā iemīļots dziedātājs vienosies laulības saitēm?

Kā izrādās, Voločkova jau ilgu laika posmu savā Instagram kontā publicējusi fotogrāfijas ar kādu vīrieti, neatklājot viņa seju. Fani sākuši spriest, kas gan ir šis noslēpumainais pielūdzējs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Главное в жизни – любить и быть любимыми.??❤️ И чтобы рядом были любимые, которыми хочется дорожить, восхищаться, которых хочется обожать, радовать, удивлять, относиться с трепетом.?? Любите друг друга, будьте в гармонии с собой и окружающими. И умейте радоваться счастью и любви других.??❤️ И не имеет значения, чьи ноги в чьих руках, в носках или без них ? Главное, чтобы был рядом человек, ножки которого хочется прижать к груди и не только.. И который с радостью прижмет к себе натруженные мои...????? И ведь не многие могут иметь такую счастливую влюбленность и чувствовать себя счастливыми от любви.???❤️? #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #осень #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

Pavisam nesen Voločkova ievietojusi fotogrāfiju kopā ar Nikolaju Baskovu, klāt pierakstot komentāru:

"Mūsu attiecības ar Koļu ir izturējušas laika pārbaudi. Mans Vīrietis... Mums būs pašas greznākās, jautrākās un aizraujošākās kāzas! Šie auskari ir Nikolaja dāvana."

Balerīnas sekotāju pulkam tas radījis satraukumu, uz ko Voločkova atbildēja ar nākamo fotogrāfiju, kas mulsumu tikai palielināja: "Cik labi ir dzīvot pozitīvi un izbaudīt katru mirkli. Un palikt patiesai pret sevi. Ne visi to var."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как же здорово жить на позитиве и радоваться каждому мгновению! Любить и быть любимой!❤️ И оставаться самой собой. Не многие могут это пережить..? Жду традиционных негодующих комментаторов под фото.? Жгите!? А у нас съемка о Любви..? Скоро на канале Россия!?? #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #осень #зима #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good #ballet

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

Baumas, ka abi mākslinieki precēsies, nokļuva līdz pat Baskovam - kā izrādās, viņš patiešām precēsies, taču ne ar Voločkovu.

"Kāzas būs, taču katram savas," Baskovs skaidrojis Around.TV.

Voločkova šo situāciju nekomentē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu