Citplanētieši uz Zemes, Ronaldu miljoni un intīmo vietu noslēpumi - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Hibneris/Pixabay/Sipa/Vida Press/AFP/LETA

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā 

Foto: Aigars Hibneris

Atklāti, drosmīgi, bez aizspriedumiem un mulsuma - Andris Kivičs, Igors Linga un Uģis Kuģis atbild uz jautājumiem par attiecībām, darbu, mīlestību un seksu.

2. Tev salst vairāk nekā citiem: farmaceite iesaka nejokot ar veselību

Foto: Pixabay

Gada aukstajā sezonā, pazeminoties gaisa temperatūrai, aktualizējas jautājums, kāpēc vienai daļai cilvēku vienmēr ir silti, kamēr otrai daļai vienmēr salst. Aptieku tīkla Apotheka sertificētā farmaceite Alīna Fleišmane skaidro par termoregulācijas procesiem cilvēka organismā un min biežākos iemeslus, kāpēc ķermenis var justies nosalis, pat tad, kad vajadzētu būt pietiekami silti.

3. NASA inženieris: iespējams, citplanētieši uz Zemes jau ir bijuši

Foto: Sipa / Vida Press

Aģentūra NASA daļēji tika radīta, lai visumā meklētu pierādījumus par citplanētiešu eksistenci. Kamēr aģentūra pavisam drošus un oficiālus pierādījumus vēl nav atradusi, kāds NASA zinātnieks paziņojis, ka, iespējams, citplanētieši uz Zemes ir bijuši, raksta izdevums “Fox News”.

4. Mikrobiologi Starptautiskajā kosmosa stacijā sastapušies ar negaidītiem viesiem

Foto: Reuters/ScanPix

Mikrobiologi Starptautiskajā kosmosa stacijā atraduši pavisam negaidītus viesus – piecu zāļu izturīgu baktēriju celmus.

5. Izpētīts no Temzas izvilktais skelets zābakos

Foto: EPA/Scanpix

Skelets tika atrasts guļam uz sāniem, tā galva bija sagriezta uz vienu pusi, bet viena roka saliekta virs galvas. Šāda poza liecina par iespējamu kritienu, tomēr, vai pirms 500 gadiem mirušais vīrs bojā gājis jauši vai nejauši, nav zināms.

6. Kā jārīkojas autoavārijas gadījumā?

Foto: Edijs Pālens/LETA

Šobrīd ārā valda nepateicīgi laika apstākļi it visiem satiksmes dalībniekiem, sākot ar gājējiem un beidzot ar autovadītājiem. Migla, lietus, slidena brauktuve un neuzmanība ir būtiskākie faktori, kas ietekmē satiksmi un veicina avārijas situāciju veidošanos.

7. Kā Ronaldu pelna un tērē savus miljonus?

Foto: AFP/LETA

Portugālis Krištianu Ronaldu ir futbola superzvaigzne, kurš ar savu milzīgo popularitāti un sniegumu laukumā ir nopelnījis simtiem miljonus. Karjeras laikā sportists ir nopelnījis tik daudz naudas, lai viņam par savu finansiālo situāciju nevajadzētu uztraukties. Taču, kā viņš šo naudu tērē? 

8. Elīna Maligina: "Nekaunēšos no tā - man nav nekādu patriotisku jūtu pret Latviju"

Foto: Normunds Brasliņš

Šonedēļ izdevumā "Ieva" publicēta intervija ar multimākslinieci un uzņēmēja Valērija Maligina atraitni Elīnu Maliginu. Šī ir Elīnas pirmā lielā intervija pēc vīra pāragrās nāves, kurā viņa atklāj, ar ko šobrīd nodarbojas, kādas ir viņas attiecības ar Valērija ģimeni, un to, ka viņai pret Latviju nav patriotisku jūtu. 

9. Sameklē savu intīmo vietiņu: 10 sievietes atklāj ļoti intīmus noslēpumus

Foto: Depositphotos

18+

Skaidrs ir viens, lai kā mēs par to runātu aplinkus - pašapmierināmies mēs visi. Otra lieta, to ieteikt darīt pēc vienas tehnikas vai paņēmiena nav iespējams - kas der vienam, neliksies vilinošs otram. Treškārt, vispatiesāk šeit ir vienkārši dalīties savā pieredzē, un, iespējams, kāda konkrēta tehnika atklās jaunus baudas horizontus citai. Uzzinām, ko 10 sievietes Womenshealthmag saka par sevis samīļošanu vai pašapmierināšanos.

10. Slapja, tātad nogribējusies: aplams mīts par sievietes uzbudināšanos

Foto: Depositphotos

18+

Mēs esam raduši domāt, ka vīrietim uzbudinājums vienmēr parādās kā erekcija, bet sievietei - mitru ģenitāliju veidā. Tomēr tā tikai daļēji ir patiesība. Sievietes organisms ir uzbūvēts daudz sarežģītāk, kā stāsta Cosmopolitan.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu