Vadošo OHL klubu divcīņā "Mogo" pārspēj čempionus "Kurbadu"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romāns Kokšarovs

Divu vadošu "Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandu divcīņā "Mogo" vienība izbraukumā ar 3:2 (2:1, 0:1, 1:0) pārspēja iepriekšējo divu gadu Latvijas čempionus "Kurbadu".

Šī mača rezultātu 11.minūtē atklāja "Mogo" hokejists Gatis Gricinskis, bet tikai divas minūtes vēlāk Juris Upītis panāca izlīdzinājumu. Viesi vēlreiz vadību pārņēma 15.minūtē, izceļoties Mārim Jasam.

Mača otrajā periodā "Kurbads" atkal panāca līdzsvaru uz tablo, kad ar precīzu metienu atzīmējās pieredzes bagātais uzbrucējs Jānis Sprukts, taču uzvaru viesiem spēles 58.minūtē nodrošināja "Mogo" jaunpienācējs Deivids Sarkanis.

Zīmīgi, ka Sarkanis šo sezonu iesāka tieši "Kurbadā", bet šī mēneša sākumā pārgāja uz "Mogo".

OHL kopvērtējumā pirmā ar 47 punktiem 20 spēlēs ir "Mogo", bet tikpat punktu 22 mačos ir "Prizmai". Aiz abām vadošajām komandām ar 38 punktiem 22 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet pirmo četrinieku ar 37 punktiem noslēdz čempione "Kurbads".

Tālāk ar 30 punktiem 20 mačos seko Hokeja skola "Rīga", sestā ar 16 punktiem 21 cīņā ir "Liepāja", kamēr četri punkti 19 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu