Četrkājainie milži: kurš lielāks - suns vai saimnieks?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aija Strazdiņa
Aija Strazdiņa Foto: No personīgā arhīva

Kā zināms, suns ir cilvēka labākais draugs. Cik liels draugs, tas jau ir cits jautājums. Jāsaka, ka daļa cilvēku izvēlas patiešām lielus četrkājainos draugus, šoreiz tieši burtiskā nozīmē. Apskati iedvesmojošas fotogrāfijas un novērtē, kurš ir lielāks - suns vai saimnieks?

Pašmāju slavenības, kā piemēram, producente un režisore Aija Strazdiņa savā ģimenē rūpējas par īpaši lielu četrkājaino mīluli Alfonu. Aiju zinām arī kā mūziķa un grupas Jumprava solista Aigara Grāvera sievu.

Alfons ir īru izcelsmes vilks, un tā tiek uzskatīta par vienu no lielākajām suņu sugām pasaulē. Pieauguša suņa augstums vidēji ir 81 - 86 centimetri, savukārt svars: no 60 līdz 90 kilogramiem, taču šis lielais suns ir ļoti uzticīgs mīlulis un īsts mājas draugs.

» Vai iespējams noteikt mājdzīvnieka vecumu suņa gados un kaķa gados?

Un šādu suņu - milzeņu - nav mazums - vietnē Intagram cilvēki dalās ar savu lielā izmēra četrkājaino mīluļu bildēm. Arī asprātīgu komentāru netrūkst, piemēram, viens no saimniekiem sācis šaubīties - viņš adoptējis suni vai polārlāci?

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu