"Esmu nedaudz traka - pārvācos šeit viņa dēļ," - latviešu modele Eva Varda par attiecībām un dzīvi Īrijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Es vienmēr zināju, ka gribu kaut kur aizbraukt prom," šovā "Sapnis par Eiropu" Intaram Rešetinam atzīstas pašmāju modele un "Instagram" zvaigzne Eva Varda. Nu jau vairākus gadus viņa par savām mājām sauc Īriju un izskatās, ka tur iekārtojusies uz palikšanu, jo bauda īstu ģimenes laimi kopā ar vīru - fitnesa treneri Stjuartu, audzina trīs atvases. Kā tad sācies abu mīlas stāsts? 

Izrādās, Evas topošais vīrs bijis viņas privātais treneris. "Mums bija tāda savstarpējā ķīmija! Mēs iemīlējāmies tik ātri! Nu jā, esmu nedaudz traka - pārvācos šeit viņa dēļ. Bija to vērts!" - abu attiecību sākumu atceras Eva.

Modelei treneris jau bija iekritis sirdī, tāpēc viņa nolēmusi simpātisko vīrieti "izvilināt" ārpus ierastās sporta zāles. Tāpēc viņa nolēma Stjuartu aicināt "paturēt viņai rociņu", kamēr Eva tiek pie jauna tetovējuma.

Sieviete zinājusi, ka tetovējumi muskuļotajam trenerim ir tuva tēma, jo arī viņa ķermeni rotājot daudz zīmējumi. Tā nu vārds pa vārdam, līdz abi ļāvušies kaislīgam skūpstam trīs stundu garumā. Pēc attiecībām deviņu mēnešu garumā abi mijuši laulības gredzenus, bet pēc pusotra gada pieteikusies pāra pirmā atvase.

"Ja man kaut ko gribas, tad es to dabūju," smejoties saka apņēmīgā sieviete. 

Skaties skatītāju iemīļoto piedzīvojumu šovu "Sapnis par Eiropu" sestdien, 15. decembrī, plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu