"Viņš mani "nogalināja"" - Rešetins Īrijā atpūtas vietā tiek pie smaga treniņa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15. decembrī, 360TV bija skatāma jaunākā "Sapnis par Eiropu" epizode, kurā Intars Rešetins viesojās Dublinā, Īrijā, pie latviešu modeles Evas Vardas. Tā vietā, lai abi izbaudītu atpūtu, Rešetinam pamatīgi lika svīst Vardas vīrs - treneris Stjuarts.

Eiropas apceļošanu Intars Rešetins turpina Īrijā, kur galvaspilsētā Dublinā dzīvo simpātiskā latviešu modele, Instagram zvaigzne, blogere un fitnesa cienītāja Eva Vards.

Eva ir precējusies ar slavenu fitnesa treneri un rūpējas par trim pāra bērniem, brīvo laiku veltot sev, skaistumkopšanai un izklaidēm, kurās iesaistīs arī Intaru.

Uzzināsim, vai saullēktā vienā no pasaules spokainākajām vietām, kādā nodegušā prieka namā, kurš atrodas kalna galā, Intars satiks mirušo ielasmeitu garus, viesosimies vispopulārākajā īru krogā, kurš atrodas augstākajā vietā Īrijā un kuru apmeklējušas burtiski visas pasaules slavenības. Tur Intars izmēģinās ne tikai tradicionālus ēdienus, bet arī piņķerīgos īru deju soļus. Tāpat ļausimies sāpīgām skaistumkopšanas procedūrām un ne mazāk relaksējošām sportiskām aktivitātēm un ekstrēmai masāžai, kas Intaru novedīs tuvu ģībonim...

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu