Kas lellei zem kleitiņas? Iedzīvotāji sašutuši par atradumu veikalā (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds sociālo tīklu lietotājs vietnē "Facebook" dalījies ar neizpratnes pilnu ierakstu - viņš savai meitai iegādājies lelli, taču, apskatot to tuvāk, bērnam radušies daudzi jautājumi.

"Nopirkām lelli meitai veikalā "K Senukai". No sākuma viss bija labi, līdz meita pajautāja, kas tas ir. Vārdu nebija."

"Kleita, un zem kleitas - Končita."

"Kas notiek ar pasauli? Vai tas vispār ir normāli? Es pirmo reizi ko tādu redzu - parasti lellei tur nav nekā," pārsteigumā dalās pircējs.

Veikals "K Senukai" sniedzis komentāru, norādot, ka precei konstatēts rūpniecisks defekts.

""K Senukai" veikalos atrodams ļoti plašs preču sortiments - gan sadzīves tehnika, gan būvniecības, gan arī rotaļlietas bērniem u.c."

"Konkrētajai precei ir konstatēts rūpniecisks defekts un, konstatējot šo defektu, prece nekavējoties tika izņemta no piedāvājuma visos "K Senukai" veikalos," skaidro veikala mārketinga vadītāja Aīda Šmits.

"Visiem klientiem, kas ir iegādājušies konkrēto preci, ir iespēja to atgriezt jebkurā "K Senukai" veikalā un saņemt iztērēto summu, un papildus dāvanā saņemt citu līdzvērtīgu preci no piedāvājuma klāsta. Uzrādīt nepieciešams pirkuma čeku."

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu