"Dod pieci!" pirmajā diennaktī ziedojumos savākuši 14 540 eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas Radio labdarības maratonā Dod pieci!, kurā šogad tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu bezmaksas mācības jaunajiem vecākiem visā Latvijā, pirmās diennakts laikā saziedoti 14 540 eiro, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Zomerovska.

Šodien akcijas stikla studijā viesojušies Jelgavas 4. vidusskolas pārstāvji, atnesot ziedojumus, kas savākti Ziemassvētku tirdziņā.

Fotogalerija: Labdarības maratona Dod pieci! atklāšana

Tāpat pirmajā diennaktī jau ir saņemti pirmie lielie ziedojumi par dziesmu - kāds atbalstītājs noziedojis 1000 eiro.

Šodien izziņotas arī īpašas Dod pieci! labdarības izsoles balvas - labdarības maratona atbalstītājiem ir iespēja nosolīt ekskluzīvu Carnival Youth topošā albuma prezentāciju šaurā draugu lokā, kā arī piedzīvojumu kopā ar Renāru Zeltiņu, lidojot Z-ērglī.

Salīdzinoši pērn, kad labdarības maratonā tika vākti līdzekļi ģimeņu, kuras vēlas uzņemt ģimenē bērnus no bērnu namiem, atbalstam, akcijas pirmajā diennaktī tika saziedoti 32 257 eiro.

Jau vēstīts, ka pirmdienas vakarā Rīgas Doma laukumā atklāta Latvijas sabiedrisko mediju ikgadējā labdarības akcija Dod pieci!, kuras laikā tiks atskaņotas par ziedojumiem izvēlētās dziesmas un rosinātas diskusijas par laimīgu bērnu audzināšanas priekšnoteikumiem mūsdienu sabiedrībā.

Sešu dienu ilgajā labdarības akcijā par ziedojumiem izvēlēto dziesmu atskaņošana mīsies ar studijas viesu intervijām, mūziķu dzīvajiem priekšnesumiem un ziedotāju pieredzes stāstiem.

Studijā Doma laukumā viesosies teju 80 dažādas grupas, katru dienu ar ģimenes un bērnu lietu ekspertiem tiks runāts par kvalitatīva laika veltīšanas nozīmi bērniem - kāpēc tam ir izšķiroša loma, un kāpēc cilvēkam ir svarīgi pilnveidoties arī pieaugušā vecumā. Tāpat dīdžeji tiešsaistē sazināsies ar ziedotājiem, lai uzklausītu viņu pieredzes stāstus par savu ģimeni vai bērnību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu