Iznācis pašmāju ģimenes piedzīvojumu filmas "Vecā dārza noslēpums" reklāmas rullītis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Filmu studija F.O.R.M.A. publiskojusi jaunās ģimenes spēlfilmas "Vecā dārza noslēpums" reklāmas rullīti. "Vecā dārza noslēpums" ir piedzīvojumu stāsts ar jaunajām tehnoloģijām, ceptām sliekām, ķirbjiem, zirnekļiem, spoku un citiem brīnumiem visai ģimenei.

Režisoru Olafa Okonova un Gunitas Grošas aizraujošo spēlfimu kinoteātros sāks izrādīt no 25.janvāra.

Kad četri bērni - Santa, Kaspars, Nils un Keita noskata bijušā VEF inženiera, pensionāra Armanda veco dārzu kā izcilu vietu, kur spēlēties, viņi vēl nezina par noslēpumu, kas ieinteresējis izmanīgu un naudaskāru uzņēmēju Kārli. Vēl trakāk, viltniekam ir ūsas! Drīz vien savērpjas dažādi notikumi, un skolas bērniem nākas ne tikai iepazīt divus ne visai apķērīgus ļaundarus, bet arī sadraudzēties ar Armandu un iesaistīties dārza teritorijas aizstāvēšanā un glābšanā.

Bērnu lomās iejutušies Roze Baumane, Niks Rapšs, Emīls Pohorželskis un Emīlija Jakubāne. Pieaugušo lomas atveido aktieri Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Studija F.O.R.M.A. ir producējusi tādas spēlfilmas kā „Vectēvs, kas bīstamāks par datoru” (2017, rež. V.Brasla, no filmu programmas „Latvijas filmas Latvijas simtgadei”) – TOP2 pēc skatītāju apmeklētības Latvijā 2017.gadā; „Džimlai Rūdi rallallā” (2014, rež. M.Putniņš, J.Cimmermanis) – otra skatītākā TV programma pēc Olimpisko spēļu atklāšanas Sočos 2014.gadā; „Mazie laupītāji” (2009, rež. A.Zvirbulis); „Ūdensbumba resnajam runcim”(2004, rež. V.Brasla), un citas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu