Nācis klajā labdarības maratona "Dod pieci!" himnas video

Noskaties!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sākas ikgadējais Latvijas sabiedrisko mediju rīkotais labdarības maratons DOD PIECI!
Sākas ikgadējais Latvijas sabiedrisko mediju rīkotais labdarības maratons DOD PIECI! Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Nācis klajā labdarības maratona "Dod pieci!" himnas video, kurā Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora un ''My Radiant You' izpilda skaņdarbu "Apskāvieni cik".

"Kopā būšanas tēma ir ļoti jūtīga," par dziesmas tapšanu teikusi Upmane-Holšteine. "Kā būt kopā pa īstam, nevis vienkārši blakus? Apskāviens ir kaut kas tik vienkāršs, bet neapstrīdami apskāviena brīdī jūs esat kopā. Un es ticu, ka vecākam tas ir tikpat būtisks kā mazajam ķiparam."

Upmane-Holšteine atzina, ka saprot šī gada labdarības maratona tēmas izraisīto diskusiju, jo arī pati saskārusies ar apkārtējo neizpratni par vēlmi mācīties kļūt par labu mammu.

>> Bērni bez lietošanas pamācības. Mūziķis Goran Gora atklāti par tēva lomu

Kopš 2016. gada labdarības maratona draugi, tautā populāri un mīlēti mūziķi, ik gadu dāvina "Pieci.lv" klausītājiem oficiālo "Dod pieci!" himnu, kas spilgti atspoguļo katra gada tematiku. 

Dziesmas vārdu un mūzikas autori ir Māra Upmane-Holšteine, Jānis Driksna un Rūdolfs Budze (DJ Rudd), kurš ir arī dziesmas producents. Dziesmas tapšanā piedalījies arī grupas "Triānas parks" basģitārists Kristaps Ērglis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu