"Vienmēr esmu bijis pareizā laikā un vietā, lai nopelnītu naudu." Saruna ar Jūliju Krūmiņu (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Vai miljonārs nodarbojas ar labdarību? Ko viņš izvēlētos - mīlestību vai naudu? Kāpēc uzņēmējs nekad nevarētu būt politiķis? Uz šiem un citiem jautājumiem Jūlijs Krūmiņš atbild sarunā ar portālu Apollo.

Intervijā uzņēmējs stāsta par savas 75. dzimšanas dienas svinībām un atklāj, kāpēc pasākumā uzstājies Krievijas humorists Maksims Galkins. Taču, kā izrādās, Krūmiņš balles rīko reti un arī apmeklēt tās miljonāram nepatīk: "Es vairs neeju uz ballēm, man ir garlaicīgi. Jo balles visas vienādas - tu stundu stāvi rindā, lai paspiestu jubilāram roku, tad tu apsēdies pie galda un pierijies."

"Tad iet vadītājs pa zāli un dod katram mikrofonu - tad katrs stāsta 5 minūtes, kā viņš mīl jubilāru un tad 10 minūtes runā par sevi!"

"Tāpēc es nemīlu balles."

Sarunā viņš arī atklāj, kā aizsācis uzņēmējdarbību - kā izrādās, panākumu pamatā bijusi arī vēlme izrādīties kādai sievietei!

Stāstot par mīlestību un naudu, Jūlijs Krūmiņš atklāj, ka tās sievietes, kuras pie viņa nākušas tikai naudas dēļ, viņš ātri atkodis. Šāda prasme iegūta, studējot režiju Maskavā.

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš sarunā arī skaidro, kas ir viņa dzīves galvenās vērtības, kāpēc nekad nevēlētos kļūt par prezidentu un kam mēdz ziedot naudu.

Īsos video skaties ŠEIT!

Video: Saruna ar Jūliju Krūmiņu

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu