Mandžukiča vārti nodrošina "Juventus" uzvaru pār "AS Roma"

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Turīnas "Juventus" futbolisti
Turīnas "Juventus" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties horvāta Mario Mandžukiča gūtiem vārtiem, Itālijas futbola flagmanis Turīnas "Juventus" sestdien principiālā A sērijas mačā savu skatītāju priekšā ar 1:0 pārspēja "AS Roma" vienību.

Mandžukičs šīs spēles vienīgos vārtus guva 35.minūtē. Tādējādi "Juventus" turpina lieliski iesākto sezonu, jo šobrīd A sērijas 17 spēlēs tā nav piedzīvojusi zaudējumus un droši soļo pretī jau savam astotajam Itālijas čempiontitulam pēc kārtas.

Šajā spēlē "Juventus" guva vēl vienus vārtus, tomēr mača izskaņā Duglasa Kostas precīzais sitiens netika ieskaitīts pēc video atkārtojuma noskatīšanās.

"Mums pagaidām sezona izdodas - esam sasnieguši UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu un arī esam Itālijas A sērijas ziemas čempioni," apmierināts bija "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri. "Tiesa, šobrīd mēs vēl neko neesam izcīnījuši, jo galvenais pirms ziemas pārtraukuma ir būt priekšā saviem tuvākajiem sekotājiem par vairākiem punktiem."

Tikmēr "AS Roma" šosezon spēlē nesekmīgi un A sērijas kopvērtējumā pašlaik atrodas tikai desmitajā vietā.

Atslābt "Juventus" vienībai neļauj tās sīvākā konkurente "Napoli", kas sestdien savā laukumā ar 1:0 uzvarēja SPAL futbolistus.

Vienīgos vārtus pirmā puslaika kompensācijas laikā guva Rauls Alviols.

Savukārt punktus sestdien zaudēja Milānas "Inter", kas izbraukumā nospēlēja 1:1 ar A sērijas šī brīža vājāko komandu "Chievo".

Milānas klubs pēc Ivana Perišiča precīzā sitiena pirmajā puslaikā bija tuvu uzvarai, tomēr cīņas 91.minūtē neizšķirtu panāca Serdžo Pelisiērs.

Vēl vienā spēlē zaudējumu piedzīvoja "AC Milan", kas savu skatītāju priekšā ar 0:1 piekāpās Florences "Fiorentina" futbolistiem, bet Romas "Lazio" savā laukumā ar 3:1 uzvarēja "Cagliari".

Itālijas A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 49 punkti 17 spēlēs, kamēr "Napoli" iekrājusi par astoņiem punktiem mazāk. Trešā ar 33 punktiem ir "Inter", bet "Lazio" un "AC Milan" tikušas attiecīgi pie 28 un 27 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu