Labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju" līdz Ziemassvētkiem saziedoti vairāk nekā 203 000 eiro (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Noslēdzoties ikgadējās labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" Ziemassvētku koncertam, kas svētdienas vakarā tiešraidē tika pārraidīts televīzijā, 137 smagi slimu bērnu ārstēšanai saziedoti 203 218 eiro, aģentūru LETA informēja "All Media Latvia" Komunikācijas projektu vadītāja Alise Mališko.

Pēc viņas stāstītā, ar saziedotajiem līdzekļiem ir iespējams palīdzēt 94 bērniem, līdz ar to šajā akcijā palīdzību gaida vēl 43 bērni.

Labdarības akcija turpināsies līdz 31.janvārim, tādēļ cilvēki tiek aicināti ziedot un sniegt savu atbalstu visiem palīdzību gaidošajiem bērniem.

Lai palīdzētu bērniem, ikviens iedzīvotājs ir aicināts veikt ziedojumu, zvanot uz tālruni 90006486. Ziedot ir iespējams arī Bērnu slimnīcas fondā mājaslapā "bsf.lv", ziedojumu kastītēs veikalos "Rimi" un "Supernetto", vai arī iegādājoties šo veikalu akcijas preces līdz 31.decembrim.

Kā ziņots, ikgadējā labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju" 137 bērnu ārstniecībai cenšas savākt ziedojumus 264 000 eiro apmērā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu