Policija svētku laikā rīkos masveida reidus visā Latvijā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Reidos īpaša uzmanība tiks pievērsta tam, vai autovadītāji nesēdīsies pie stūres alkoholisko dzērienu iespaidā, lietos drošības jostas un ievēros atļauto braukšanas ātrumu.

23. decembra vakarā, netālu no Gaismas pils, alkohola tests tika veikts pilnīgi visiem autovadītājiem.

Pārbaudes autovadītāji uztver ar dalītām sajūtām. Kāds no aptaujātajiem šoferiem uzsvēra šī reida neproduktivitāti, sakot, ka navigācijas sistēma "Waze" uzrāda policijas atrašanās vietu. 

Tādējādi to laicīgi iespējams apbraukt pa citu ceļu.

Reidā piesaisīts arī kinologs. Vairākiem autovadītājiem lūgts novietot automobili blakus braucamajai daļai, lai policijas suns varētu veikt narkotisko vielu meklēšanu. Lai gan autovadītāji pievērsuši kārtībsargu uzmanību, aizliegtās vielas netika atrastas.

Policija satiksmi uzraudzīs līdz 2. janvārim, jo, kā rāda iepriekšejo gadu pieredze, visvairāk likumpārkāpēju ir Jaungada pirmajā dienā. 

Ceļu policija svētku laikā aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, neapdraudēt ne sevi, ne citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī nesēsties pie stūres dzērumā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu