Visi "Stiklu" nama jaunieši no Rīgas iekārtojušies grupu dzīvokļos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jaunietis; ilustratīvs attēls.
Jaunietis; ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

28. decembrī bērnunams "Stikli" Ventspils novadā tiks slēgts un visi tā audzēkņi no Rīgas jau pārcēlušies uz grupu dzīvokļiem valsts galvaspilsētā, Latvijas Radio apstiprināja Rīgas domes labklājības departamenta vecākā speciāliste Zenta Čevere.

Vairums jauniešu, kuri mitinājās bērnunamā "Stikli", nāk no Rīgas. Atgriežoties galvaspilsētā, visi 15 jaunieši dzīvos nevis bērnunamā, bet grupu dzīvokļos, un arī turpmāk viņiem tiks nodrošināta sociālā aprūpe.

"Grupu dzīvoklis ir speciālais pakalpojums, kura ietvaros tiek nodrošināts jaunietim mājoklis un atbilstoši klienta vajadzībām arī dažādi sociālie pakalpojumi un atbalsts," teic Rīgas domes pārstāve.

"Piemēram, dienesta uzraudzība tiek nodrošināta. Ar dienesta uzraudzību mēs saprotam, ka klients tiek pieskatīts, viņam tiek pieskatīta medikamentu lietošana, kas ir ar viņa piekrišanu," Latvijas Radio skaidroja Čevere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu