Populāro šovu producente Aija Strazdiņa: Lietas ir labas, bet tās kalpo, nevis bagātina

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Caur ērkšķiem uz.." producente Aija Strazdiņa
"Caur ērkšķiem uz.." producente Aija Strazdiņa Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Režisore un producente, mūziķa Aigara Grāvera sieva, Aija Strazdiņa sociālajos tīklos publicēja pārdomas par to, kas ir "vērtīgas" Ziemassvētku dāvanas, atklājot, ka viņai šis gads ir bijis ļoti krāšņs.

Šogad Strazdiņa pabijusi Lielbritānijā, Marokā, Baltijas valstīs, Romā, Indijā un citās pasaules valstīs, atklājot, ka piedzīvojusi neskaitāmus elpu aizraujošus brīžus, aicinot arī citus tieši to dāvāt mīļajiem svētkos.

"Lietas ir labas, bet tās kalpo, nevis bagātina. Tās padara savus saimniekus uz piecām minūtēm skaistus, bet ne šogad un galīgi ne vecumdienās laimīgus.

Lietas ievelk ķeksi - check, neesmu arogants, kaut ko taču uzdāvināju: še, tev, čības, saņem jaunu pannu, lūgtum, fēns, svečturis, kabatas nazis, lūpu balzams ar ingveru un murgs ar pušķi, liec, kur gribi, gan jau noderēs. Ja nē, nekas, tāpat agri vai vēlu saplīsīs, izbeigsies vai izbesīs.

Hmm...

Par brutālu, lai samīļotu manus bučmūļus. Un sevi, sevi taču ar'! Vienīgā "lieta", kas lietojot kļūst vērtīgāka, ir laiks. Sajūtas. Un piedzīvojums.

Kāds būs nākamais gads? Burvīgs! Jau zinu! Man, visdrīzāk, nebūs jauna telefona, bet būs skaistas Instagram bildes un blēņu stāstu pilnas ķešas. Būs atmiņas, kas neiziet no modes. Un sajūtas, kurām neiznāk jauni modeļi, kas padara vecos par neglītiem," rakstīja Strazdiņa, piebilstot, ka "panna nav dāvana".

Fotogalerija: "Caur ērkšķiem uz..." Monikas grāmatas atvēršanas svētki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu