Pastaiga pa Cēsīm iereibušai meitenei noslēdzas policijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pudele un glāze sniegā; ilustratīvs foto.
Pudele un glāze sniegā; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā naktī policijas darbinieki Cēsīs sabiedriskā vietā sastapuši alkohola reibumā esošu nepilngadīgu meiteni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Meitene bija vismaz 1,19 promiļu reibumā.

Policija atgādina, ka nepilngadīgām personām ir aizliegts lietot alkoholu, kā arī citām personām ir aizliegts nodot alkoholiskus dzērienus pilngadību nesasniegušiem jauniešiem.

Svētku laikā policija sola veikt pastiprinātas pārbaudes sabiedriskās vietās.

Mote stāstīja, ka aizvadītajās dienās Vidzemē pie transportlīdzekļu stūres reibumā sēdušies 20 automašīnu vadītāji, no kuriem vairums arī braukuši bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Seši šoferi bijusi vairāk nekā divu promiļu reibumā, savukārt vienam konstatēts pat 3,22 promiļu reibums.

Visiem vadītājiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

LETA jau vēstīja, ka alkohola reibumā svētku brīvdienās Latvijā kopumā pie stūres pieķerti 93 autovadītāji, no kuriem puse bijuši vairāk nekā pusotras promiles reibumā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu