ASV Santa Klausa atveidotāja pagalmā atrod divu bērnu mirstīgās atliekas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apsūdzētais vīrietis Elvins Krokers vecākais.
Apsūdzētais vīrietis Elvins Krokers vecākais. Foto: Effingham County Sheriff's Office

Vīrietis, kurš strādājis ASV mazumtirdzniecības giganta "Walmart" veikalā par Santa Klausu, aizturēts saistībā ar savu divu bērnu nāvi, kuri nesen atrasti aprakti viņa mājas pagalmā, raksta vietne "New York Post".

14 gadus vecais Elvins Krokers jaunākais pazuda pirms diviem gadiem, savukārt viņa tikpat vecā māsa Merija - šā gada oktobrī; pagājušonedēļ abu bērnu mirstīgās atliekas tika atrastas tēva mājas pagalmā Gaitonas pilsētā, Džordžijas pavalstī, vēsta "Atlanta Journal-Constitution".

Saņēmuši norādi, likumsargi devās pārbaudīt Elvina Krokera vecākā mājvietu. Vīrietim ap Ziemassvētkiem apritēja 50 gadi un vien nesen viņš strādāja par Santa Klausu tuvējās pilsētas Rinkonas "Walmart" veikalā.

Abu savu bērnu apbedījuma vietas vīrietis likumsargiem norādīja pats.

Viņa sieva un 33 gadus vecā bērnu pamāte Kendisa Krokera, viņa 50 gadus vecā māte Kima Vraita un 55 gadus vecais mātes draugs Entonijs Praters arī tikuši apcietināti aizdomās par nāves faktu slēpšanu un vardarbību pret bērniem. Visi tiek turēti ieslodzījumā Efingemas apgabala cietumā.

Trešais bērns, kuram ir invaliditāte, tika atrasts mājā dzīvs.

"Es daru savu darbu 41 gadu un pirms mirkļa es gandrīz izplūdu asarās," teica Efingemas apgabala policijas šerifs Džimijs Makdufijs. "Ir tieši tik traki. Es nespēju saprast, kā var ko tādu nodarīt bērniem. Tas ir briesmīgi."

Ne Elvins jaunākais, ne viņa māsa oficiāli netika izziņoti kā pazuduši. Joprojām nav skaidrs, kā viņi gājuši bojā.

Brālis un māsa mācījušies Efingemas apgabala skolās, tad izglītību turpinājuši mājās. 

Kaimiņi teic, ka bieži redzējuši Meriju strādājam pagalmā.

"Citi bērni teikuši, ka skolā bija redzams - meitenei kaut kas nav labi ar rokām. Tās bija sarkanas," televīzijas kanālam WTOC pastāstīja viens no kaimiņiem Gerijs Benets. "Tas bija no strādāšanas pagalmā, viņa tur strādāja visu laiku..."

Ģimenei jau iepriekš uzmanību pievērsušas bērnu tiesību aizsardzības organizācijas, teic policija.

"Svarīgākais jautājums [...] - kā mazais puika varēja pazust uz diviem gadiem un neviens to nepamanīja?" teica šerifa biroja pārstāve Džīna Salivana.

Izmeklētāji joprojām mēģina aptvert notikušo un cer sazināties ar bērnu bioloģisko māti, kura dzīvo Dienvidkarolīnas pavalstī un tiek uzskatīta par bezpajumtnieci.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu