Būs ierobežota satiksme vairākās Rīgas ielās un 11. novembra krastmalā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
11. novembra krastmala.
11. novembra krastmala. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar Jaunā gada sagaidīšanas svinībām svētdien un līdz 1. janvāra pulksten 15 vairākās vietās Rīgā, tostarp 11. novembra krastmalā, būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Satiksme būs slēgta 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai.

Tāpat ierobežojumi būs spēkā 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā - no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un Poļu gātei, un Kaļķu ielas posmā no 11. novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Līdz 1. janvāra pulksten 7 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme arī uz AB dambja.

Līdz 1. janvāra pulksten 15 Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils līdz Jēkaba ielai tiks organizēta divvirzienu satiksme.

No pulksten 23.30 līdz 1. janvāra pulksten 00.20 nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kuģu ielā, Trijādības ielas posmā no Kuģu līdz Staraja Rusas ielai, nobrauktuvē no Akmens tilta uz Kuģu ielu, kā arī Mūkusalas ielā zem Akmens tilta un uz Akmens tilta.

Pasākuma norises teritorijā laikā no 31. decembra pulksten 21 līdz 1. janvāra pulksten 3 aizliegts veikt video un foto fiksāciju, izmantojot radiovadāmos bezpilota lidaparātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu