Foto: Ar krāšņu salūtu Rīgā sagaidīts 2019. gads

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Sagaidot 2019. gadu, rīdzinieki un pilsētas viesi gadu miju tradicionāli tika aicināti sagaidīt 11. novembra krastmalā, kur iedzīvotājus priecēja svētku salūts, kā arī plaša koncertprogramma.

Foto: Ar krāšņu salūtu Rīgā sagaidīts 2019. gads

Jau no plkst. 21 krastmalā darbojās tirdzniecības vietas un apmeklētājus sagaidīja vakara vadītājs Valters Krauze, bet par muzikālu noskaņu gādāja dīdžejs "[Ex] da Bass".

» Kādēļ Jaunais gads tiek svinēts 1. janvārī?

No plkst. 22 klātesošos izklaidēja Fēlikss Ķiģelis ar grupu, bet no plkst. 23 varēja klausīties koncertprogrammu "Vecgada disko nonstop ballīte". Koncertā Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas pavadībā dziedāja Jānis Stībelis, Atis Ieviņš, Roberts Gobziņš, Normunds Pauniņš un Annemarija Moiseja.

Tieši pusnaktī svinību apmeklētājiem bija iespēja vērot arī svētku uguņošanu, kuras muzikālo noformējumu veidojis latviešu popmūzikas grupas "Musiqq" dalībnieks un solists Marats Ogļezņevs.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja sasildīties pie ugunskuriem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgos ēdienus un dzērienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu