Andris Kivičs un Liene Skulme uztetovējuši viens otra iniciāļus (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs 2018. gada izskaņā nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču, un ir sācis jaunas attiecības un kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Lai gan abu attiecības ir tikai sākumposmā, pāris viens otram apsolījuši mūžīgu mīlestību ar tetovējumiem.

Abu delnas tagad rotā bezgalības zīme, kurā iekļauti vārdi “soulmate” (tulkojumā no angļu valodas - “dvēseļu radinieki”), iemīlēšanās datums, sirsniņa un iniciāļi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mosquito Tattoo (@mosquitotattoo_riga) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ir plāns.#tattoo #havingfun #inlove

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Jau ziņots, ka Andris ar Lieni pirms tam bija tikai nejauši satikušies dažādos pasākumos, taču jūtas starp abiem uzvirmojušas nesen.

"Īsumā - iedzērām to tēju un viss! Pēc tam abi divas nedēļas neēdām. Tāpēc, ka iemīlējāmies! Tas tā stulbi viss skan, bet mums pašiem tas bija milzīgs pārsteigums. Es nedomāju, ka varu vēl iemīlēties dzīvē. Bet kaut ko šādu es neesmu piedzīvojis, teikšu godīgi," tā Andris.

Arī Liene portālam Apollo.lv komentēja abu attiecības, sakot, ka abi ar Andri ir "dvēseļu radinieki un labākie draugi". 

Kā zināms, Ziemassvētkus Andris un Liene pavadīja kopā ar visiem abu sešiem bērniem - Andrim Kivičam no sievas Madaras ir divas meitas, kā arī dēls no attiecībām ar Danu Dombrovsku, savukārt Lienei no iepriekšējās laulības ar Ārenu Skulmi ir trīs meitas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu