Tirdzniecības centra stāvvietā pieķer taksometra šoferi narkotisko vielu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taksometri. Ilustratīvs attēls.
Taksometri. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Tirdzniecības centra Alfa apsargs ziņojis par kādu aizdomīgu šoferi, kurš, visticamāk, pamatīgā reibumā centās ierausties savā Volkswagen automašīnā, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Apsargs piegājis klāt vīrietim, kurš knapi turējies kājās, grīļojies, taču pēc alkohola neoda. Brīdī, kad taksometra vadītājs mēģinājis iekāpt automašīnā, piebraucis cits taksometrs un savācis grīļojušos vīrieti. Savukārt stāvēšanai atstātā automašīna palika neaizslēgta, kā arī ar vaļā atstātu logu.

Šajā gadījumā gan neko daudz likumsargi nevarēja darīt, tādēļ pēc īsas sarunas ar apsargu vīri devušies prom. Taču, vēl pat nepaspējot izbraukt no stāvvietas, saņemts atkārtots izsaukums – kāds iesēdies iepriekš redzētajā auto un dodas Brīvības ielas virzienā. Par laimi, policisti nebija tikuši pārāk tālu.

Apturētais vīrietis atzina, ka viņš ir taksists, aizvedis jauno cilvēku un tagad atskrējis pakaļ automašīnai. “Nolēmu, lai viņš nekur nebrauc. Savācu, piedāvāju aizvest mājās. Aizvedu viņu, tagad atbraucu pēc mašīnas.”

Tomēr lielākais pārsteigums vēl tikai sekojis. Rūpīgāk ielūkojoties šofera acīs, vīriem radušās pamatotas aizdomas, ka arī apreibušā glābējs pats varētu būt lietojis ko aizliegtu.

Rezultātā aizdomīgais šoferis nodots ceļu policistu rokās, kuri vīrieti nogādājuši ekspertīžu centrā. Tā kā analīžu rezultāti būs pieejami tikai pēc pāris nedēļām, pēc pārbaudes šoferis drīkstējis doties mājup.

Tomēr, ja apstiprināsies policistu aizdomas, gados jaunais vīrietis vismaz tuvākos gadus vairs nevarēs strādāt par taksometra vadītāju – par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu reibumā viņu var sodīt ar bargāko no naudas sodiem, 10 līdz pat 15 diennaktīm aiz restēm, kā arī četrus garus gadus ilgu liegumu sēsties pie auto stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu