Embīds un Jokičs atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žoels Embīds
Žoels Embīds Foto: AP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem kļuvuši Žoels Embīds un Nikola Jokičs.

Filadelfijas "76ers" spēlētājs Embīds šādu godu saņēmis Austrumu konferences ietvaros, bet viņa trīs gadus ilgajā karjerā šī ir jau trešā reize, kad kamerūnietis ticis pie šīs balvas.

Aizvadītajā nedēļā Embīds palīdzēja Filadelfijas klubam uzvarēt visās trijās spēlēs, kamēr pats pa šo laiku caurmērā izcēlās ar 31,7 punktiem, 16,3 atlēkušajām bumbām, 3,3 rezultatīvām piespēlēm un 2,0 bloķētiem metieniem.

Šosezon Embīds jau četrās spēlēs guvis vismaz 40 punktu un izcīnījis desmit atlēkušās bumbas. Ko tādu no "76ers" kluba iepriekšējo reizi 1987./88.gada sezonā bija iespējis slavenais Čārlzs Bārklijs.

Tikmēr Rietumu konferencē par labāko nedēļas basketbolistu kļuvis Jokičs no Denveras "Nuggets" vienības. Serbs palīdzēja vienībai uzvarēt visās trijās spēlēs, kamēr pats katrā no cīņām atzīmējās ar 28,0 punktiem, 13,0 atlēkušajām bumbām un 9,0 rezultatīvām piespēlēm.

Šī ir otrā reize šosezon, kad Jokičs izpelnījies nedēļas labākā spēlētāja laurus.

"Nuggets" sezonas pirmajā daļā izcīnījusi 26 uzvaras 38 spēlēs - klubs tik labi vēl nekad nebija iesācis sezonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu