Mourinju kļūs par "Benfica" galveno treneri?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: EPA/LETA

Portugāles kluba "Benfica" prezidents Luiss Filipe Viera izteicies, ka vēlas, lai komandu vadītu Žuzē Mourinju, vēsta Bleacher Report. 

Pagājušajā nedēļā no "Benfica" kluba galvenā trenera amata atkāpās Rui Vitorijs. Komanda cieta kārtējo zaudējumu, kā rezultātā tagad "Benfica" vienību no līderes "Porto" šķir septiņi punkti. 

Viera atzinis, ka ar Mourinju par iespējamo sadarbību vēl nav runāts, taču kluba prezidents ļoti vēlētos, lai vienību trenē tieši 55 gadus vecais portugāļu speciālists. 

"Ar Mourinju esam draugi. Kura komanda negribētu, lai to vada tik lielisks speciālists? Vēl neesam runājuši, taču, ja viņš man dos pozitīvu atbildi, tad viņš šeit ieradīsies nekavējoties. Nauda nav problēma," atzinis kluba prezidents.

Jāpiemin, ka Mourinju savulaik jau strādāja par "Benfica" kluba galveno treneri. 2000. gadā tieši šis klubs kļuva par trenera pirmo darba vietu karjerā. Viņš šajā amatā nostrādāja vien trīs mēnešus, jo prezidenta nomaiņas dēļ nācās pamest galvenā trenera posteni. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu