Populārākie pasaules sportisti sociālajā tīklā Instagram

Kurš ir populārākais?
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Reuters/LETA/TVNET kolāža

Mūsdienās sociālo tīklu izmantošana ir ļoti populāra nodarbe visā pasaulē. Tos lieto lielākā daļa slavenību, sportistu, mūziķu, politiķu u.c. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties pasaules top 5 populārāko sportistu Instagram profilos. Kādi ir viņu publiskoto attēlu paradumi?

1. Krištianu Ronaldu - 151 miljons sekotāju

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Ronaldu ir ļoti aktīvs sociālo tīklu lietotājs, tādēļ nav brīnums, ka tieši portugālis ir pirmajā vietā. Ronaldu vārds ir zināms visā pasaulē, tādēļ tieši viņš, iespējams, dotajā brīdī ir arī populārākais sportists visā pasaulē, neņemot vērā sociālo tīklu ietekmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Savā profilā Ronaldu, protams, ka bieži atspoguļo notikumus futbola laukumā, taču portugālim patīk publiskot attēlus, kuri nav saistīti ar sportu. Bieži tiek publicēti attēli ar ģimeni, ceļojumiem, mašīnām utt. Līdz šim futbolists savā profilā ir publicējis 2 453 attēlus.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

2. Neimars - 109 miljoni sekotāju 

Brazīliešu futbolists Neimars ierindojies otrajā vietā, pārsniedzot 100 miljonu sekotāju, taču līdz Ronaldu vēl tāls ceļš ejams. 26 gadus vecais brazīlietis ir populārs visā pasaulē, tādēļ ir saprotama cilvēku vēlme sekot viņa ikdienas stāstiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que Deus nos abençoe e nos proteja ??⚽️??

A post shared by EneJota ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquele olhar ???

A post shared by EneJota ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Interesanti, ka Neimars savā profilā publicē maz attēlu, kuri būtu saistīti ar futbolu. Pēdējā laikā viņa profilā redzami attēli no ikdienas piedzīvojumiem, ceļojumiem vai dažādām foto sesijām. Līdz šim savā profilā futbolists ir publicējis 4 368 attēlus.  

3. Lionels Mesi - 106 miljoni sekotāju

Arī trešajā vietā ir ierindojies futbolists. Tas nav nekāds brīnums, zinot to, cik ļoti populārs ir šis sporta veids visā pasaulē. Argentīnietis Mesi tikai nedaudz atpaliek no otrajā vietā esošā Neimara - 3 miljoni. 31 gadu vecais futbolists savā Instagram profilā ir salīdzinoši vienkāršs - lielākoties tiek publicēti attēli, kuri ir saistīti ar futbolu. Jāpiemin, ka netiek arī aizmirsta Mesi ģimene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @antoroccuzzo88

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Līdz šim sportists savā profilā ir publicējis tikai 397 attēlus, kas salīdzinot ar pirmajās divās vietās esošajiem futbolistiem ir ļoti mazs skaitlis.  

4. Deivids Bekhems - 53,4 miljoni sekotātāju

Arī topa ceturtajā vietā ir ierindojies futbolists. Bijusī futbola superzvaigzne arī pēc savas karjeras ir spējusi noturēt līdzjutēju interesi un vēlmi sekot. Tagad 43 gadus vecas Bekhems ir kļuvis ar modes un atpazīstamības ikonu. Savā profilā viņš atspoguļo savu ikdienu, ceļojumus un piedzīvojumus, kā arī ģimeni. Ik pa laikam tiek ievietots arī kāds attēls, kurš liek iegremdēties futbolista karjeras atmiņās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a way to celebrate the end of #LFWM! Thank you so much @dylanjonesgq #GQDinner

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Boss @manchesterunited ?⚫️⚪️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Līdz šim bijušais futbolists savā profilā ir publicējis 936 attēlus.  

5. Lebrons Džeimss - 46,5 miljoni sekotāju

Šo topu noslēdz basketbolists Lebrons Džeimss. Kā vienīgais no sportistiem, kurš ir spējis ielauzties futbolistu starpā. Aizvadītajā vasarā Džeimss pievienojās Losandželosas "Lakers" komandai, kas palīdzēja vēl vairāk celt basketbolista popularitāti sociālo tīklu vietnēs. 34 gadus vecais sportists ir ļoti iecienījis izmantot Instagram "stāsta" opciju, kurā bieži tiek publiskoti video no sportista treniņiem, kā arī video, kuros Džeimss dzied savas mīļākās dziesmas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home Sweet Home! Thankful for the 11 years spent with you fans! ?? #thekidfromAKRON?

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Savā profilā basketbolists ir publicējis 1 751 attēlu, kā arī liela daļa no tiem ir video.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu