Sabiedrībā pazīstamas personas steidz izteikt atbalstu drošībā nonākušajai Mārai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET/LETA

Ēģiptes pilsētā Hurgadā pazudusī latviešu dziedātāja Māra Katarska 15. janvāra vakarā nāca klajā ar video  paziņojumu, ka ir nonākusi drošībā. Pie ieraksta sociālajos tīklos izteikt atbalstu un prieku par jaunumiem steidza daudzi cilvēki, tai skaitā sabiedrībā zināmas personas.

Atbalstu draudzenei izteica mūziķe un Māras draudzene Laura Raila, kura novēlēja Mārai "turēties" un "ātrāk tikt no tā murga prom". Savukārt dziedātāja Madara Grēgere rakstīja, ka "nekur nav tik labi kā mājās", vēstot, ka ļoti gaida Māru atpakaļ.

Ar laba vēlējumiem dalījās arī modes eksperte Maija Silova: "Māra, lai Tavs gars spēcīgs. Centies, lai viss izdodas."

TV un radio personība Liene Bērziņa arī nevilcinājās meitenei veltīt laba vēlējumus, sakot, ka par Māru domā labas domas. "Galvenais, lai nezaudē ticību, ka Tev viss vēl ir priekšā. Tev noteikti viss izdosies! Turies, veseļojies un atpūties!"

Frizieris un grima meistars Dāvis Ķimenis-Bergholds rakstīja, ka ļoti gaida meiteni mājās, norādot, ka viņam par notiekošo ir ļoti žēl. 

Sevi sargāt un nodrošināties ar izturību meitenei vēlēja arī "X Faktorā" iepazītais mūziķis Edgars Kreilis, kā arī TV šovu zvaigzne un producents Edgars Toretto.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu